Caribbean Night στο «Έξη Bistro Café»: Ο πεζόδρομος της Βύρωνος πάει Καραϊβική!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Απριλίου 2024 20:42 Caribbean Night στο «Έξη Bistro Café»: Ο πεζόδρομος της Βύρωνος πάει Καραϊβική!

Το «Έξη Bistro Café» στον πεζόδρομο της Βύρωνος, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ξεκινά το ταξίδι του για χώρες μακρινές και ονειρεμένες.

Η πρώτη στάση γίνεται στα νησιά της Καραϊβικής με Caribbean Food & Cocktail Night.

Αυτό το Σάββατο, 27 Απριλίου σας περιμένουμε μετά τις 21.00 για να σας ταξιδέψουμε με την κουζίνα μας στην ατμόσφαιρα και στο πνεύμα της Καραϊβικής, πάντα με την συνοδεία υπέροχων κοκτέιλ και καλής μουσικής.

Γεύσεις από Aruba, Barbatos, Haiti αλλά και άλλες χώρες της Λατινικής Αμερικής δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στο Σαββατόβραδο σας με επιλογές ακόμα και για αυτούς που νηστεύουν.

Για κρατήσεις επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 22310 66104

Δείτε το μενού:

«Έξη Bistro Café»
Βύρωνος 5 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 66104
Facebook:
Έξη Bistro Cafe

Instagram: Έξη Bistro Cafe

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση