Χρυσό Βραβείο για το site του Karellis Group!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 10:42 Χρυσό Βραβείο για το site του Karellis Group!

Mε το χρυσό βραβείο AVA (DIGITAL AWARDS) βραβεύτηκε το website του KARELLIS GROUP στην κατηγορία Web-Based Production | Website | Professional Service.

Η εταιρεία LV8 Consulting, συνεχίζοντας τη δυναμική πορεία της στο χώρο, βραβεύτηκε για δεύτερη φορά με το χρυσό βραβείο AVA (DIGITAL AWARDS).

golden-winners-02

Η lv8 ανάμεσα σε brands όπως Adobe, AT&T και Walmart!

Τα ψηφιακά βραβεία AVA είναι ένας διεθνής διαγωνισμός που αναγνωρίζει την αριστεία των επαγγελματιών μάρκετινγκ που είναι υπεύθυνοι για το σχεδιασμό, την ιδέα, τη σκηνοθεσία, το σχεδιασμό και την παραγωγή ψηφιακής επικοινωνίας εταιριών. Οι βραβεύσεις καλύπτουν ψηφιακές καμπάνιες, internet marketing , – έως παραγωγή ήχου και βίντεο – έως ανάπτυξη ιστότοπων – έως συμμετοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – έως μάρκετινγκ για κινητά τηλέφωνα.

Τα ψηφιακά βραβεία AVA τιμούν τους εξελισσόμενους τρόπους και τα μέσα με τα οποία εμπλέκουμε το κοινό μας μέσω της δημιουργικής σύγκλισης των ψηφιακών τεχνών, της τεχνολογίας και της πληροφόρησης. Τα θεμέλια των βραβείων ξεκίνησαν το 1994 ως εορτασμός των οπτικοακουστικών τεχνών. Με την πάροδο των ετών, οι κατηγορίες των AVA άλλαξαν για να αναγνωριστεί ο διευρυνόμενος ρόλος που έπαιζαν τα ψηφιακά μέσα και ο ιστός στη μεταφορά πληροφοριών. Τώρα, μέσω του διαδικτύου και των διαδραστικών δυνατοτήτων των ψηφιακών μέσων, οι επαγγελματίες της επικοινωνίας δεν προωθούν πλέον απλώς τα μηνύματά τους, αλλά ανταποκρίνονται στις ενέργειες του χρήστη για να παρέχουν πληροφορίες όταν, όπου και όπως τις θέλει.

Τα AVA Digital Awards διαχειρίζεται και κρίνει η Ένωση Επαγγελματιών Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας (AMCP), ένας από τους παλαιότερους, μεγαλύτερους και πιο αξιοσέβαστους αξιολογητές της δημιουργικής εργασίας στον κλάδο του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Η AMCP επιβλέπει επίσης τα βραβεία MarCom Awards και Hermes Creative Awards, δύο από τους πιο αναγνωρισμένους διαγωνισμούς στον κόσμο για επαγγελματίες του μάρκετινγκ , της στρατηγικής και της επικοινωνίας.

Aπο πλευράς μας, ευχαριστούμε όλη την ομάδα της εταιρείας ‘’KARELLIS GROUP’’ για την πολύτιμη συνδρομή και συνεργασία αλλά και την ευκαιρία που μας έδωσε να κάνουμε πράξη το σλόγκαν της εταιρείας μας , GROW TO THE NEXT LEVEL.

gold statuette

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση