Λαμία: Εξασφάλισε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου με GPS Tracker από το «Kris - Karras»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαρτίου 2023 08:10 Λαμία: Εξασφάλισε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου με GPS Tracker από το «Kris - Karras»!

Ανησυχείς για την ασφάλεια του αυτοκινήτου σου; Βλέπεις τις κλοπές να αυξάνονται και έχεις χάσει τον ύπνο σου;

Το κατάστημα «Kris - Karras» φροντίζει για την ασφάλεια της περιουσίας σου, με το νέο εξελιγμένο μοντέλο GPS Tracker, τελευταίας γενιάς, για να έχεις 24/7 τον έλεγχο του αυτοκινήτου σου.

Σχεδόν 22 χιλιάδες οχήματα κάνουν φτερά κάθε χρόνο, με τους ιδιοκτήτες να κλαίνε την περιουσία τους και να μπαίνουν «μέσα» αρκετές χιλιάδες ευρώ, ειδικά αν δεν έχουν ασφάλεια κλοπής! Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους προστασίας του αυτοκίνητου είναι τα συστήματα συναγερμού.

Προστατέψτε το αυτοκίνητό σας με τα πιο σύγχρονα συστήματα εντοπισμού GPS Tracker και συναγερμού, από το κατάστημα «Kris - Karras»!

Τι είναι το GPS Tracker και πώς λειτουργεί;

Το GPS Tracker είναι Δορυφορικό Σύστημα εντοπισμού παρακολούθησης για οποιοδήποτε όχημα ή κινητό αντικείμενο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Είναι το εξελιγμένο μοντέλο τελευταίας γενιάς και η πλέον αξιόπιστη λειτουργία. Ασφαλίζει μια για πάντα την κινητή περιουσία σας από τον κίνδυνο κλοπής και όχι μόνο.

Στέλνει την ακριβή διεύθυνση για το πού κινείται το όχημά σας ανά πάσα στιγμή. Μπορεί να συνδεθεί παράλληλα με το συναγερμό του αυτοκινήτου σας ή και μόνο του σαν ένα ολοκληρωμένο αντικλεπτικό σύστημα.

Το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS/SMS/GPRS 103A λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM(850/900/1800/1900. Συνδέεται μόνιμα με την μπαταρία (12v-24v) του οχήματος όπως τα κοινά αντικλεπτικά.

Είναι το μόνο δορυφορικό σύστημα με σένσορα κραδασμών για ειδοποίηση με SMS σε κάθε σημείο της γης, εάν σας έχουν χτυπήσει, απόπειρας σηκώματος του οχήματος με γερανό, ανοίγματος πόρτας, εκκίνηση μηχανής, ειδοποίηση κίνησης κλπ.

Έτσι είστε τριπλά εξασφαλισμένοι!

Το GPS Tracker είναι συσκευή εντοπισμού θέσης για τα οχήματα της εταιρείας σας, με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS.

Με βάση το δορυφόρο Gps, παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους. Αυτή η συσκευή θέσης διαβάζει τη συντεταγμένη γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο. Έχει μικρό μέγεθος, αλλά υψηλή ακρίβεια εντοπισμού απομακρυσμένης θέσης.

Αν, λοιπόν, έχεις σκάφος ή μηχανή σκάφους, αυτοκίνητο ή δίκυκλο, φορτηγό, τράκτορα, τρακτέρ, ή είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να γνωρίζεις που είναι τα αυτοκίνητα της εταιρίας σου ανά πάσα ώρα και στιγμή, τώρα μπορείς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να τοποθετήσεις το "μαγικό κουτάκι" στο κατάστημα «Kris - Karras» και να κοιμάσαι ήσυχος!

Συναγερμός οχήματος ονομάζεται η ειδική ηλεκτρονική συσκευή που εγκαθίσταται σε ένα όχημα και που, μέσω διάταξης αισθητήρων και άλλων μέσων, ενεργοποιείται από προσπάθεια παραβίασης. Στους σύγχρονους συναγερμούς, καρδιά της μονάδας είναι ένας μικροελεγκτής με κατάλληλο λογισμικό, το οποίο προσπαθεί να καλύψει όσο γίνεται περισσότερα σενάρια προβλημάτων.

Ο συναγερμός του αυτοκινήτου στην απλούστερή του μορφή, αποτελείται από μερικούς αισθητήρες, συνδεδεμένους σε μια σειρήνα, με τρόπο που αν ανοίξει κάποια πόρτα, να ενεργοποιείται και να χτυπάει. Οι συναγερμοί διαθέτουν ραντάρ εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου που είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τυχόν κινήσεις στο εσωτερικό του οχήματος και να ενεργοποιήσουν τη σειρήνα.

Οι συναγερμοί φέρουν επίσης και αντικραδασμικά συστήματα, που ενεργοποιούν τη σειρήνα όταν το αυτοκίνητο κουνηθεί, από εξωτερικό παράγοντα.

Μην αφήνετε τα οχήματά σας απροστάτευτα! Τοποθετήστε τώρα το GPS Tracker!

«Kris - Karras»: Πάντα δίπλα σας, με τα πιο σύγχρονα και εξελιγμένα εργαλεία για το όχημά σας!

«Kris - Karras»
Ανδ. Παπανδρέου και Τασ. Ισαάκ - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67468
Facebook:
KRIS-KARRAS.gr
kris-karras.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση