Λαμία: Τώρα ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος της πόλης έρχεται και στο σπίτι σου!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 08:08 Λαμία: Τώρα ο πιο νόστιμος μπακαλιάρος της πόλης έρχεται και στο σπίτι σου!

Όταν έχετε την επιλογή να φάτε τον καλύτερο, πιο νόστιμο και πιο τραγανό μπακαλιάρο με χειροποίητη σπιτική σκορδαλιά, πάντα να επιλέγετε τα καλύτερα για εσάς και την οικογένειά σας - Βρείτε τα τώρα, μόνο στο Chicken House!

Το τραπέζι σας για την 25η Μαρτίου δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο, αφού θα έχετε επιλέξει τα καλύτερα για την οικογένειά σας.

Το Chicken House, το σπίτι του κοτόπουλου, την 25η Μαρτίου μαγειρεύει για εσάς τον καλύτερο μπακαλιάρο με σκορδαλιά που θα δοκιμάσετε ποτέ σας.

Μπορείτε να διασκεδάσετε με την παρέα και την οικογένειά σας και να γευτείτε τα καλύτερα παραδοσιακά πιάτα στο κατάστημά μας, στην οδό Αθηνών 29, να τα παραλάβετε πακέτο και φυσικά να έρθουν στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα στο 22310 43800 ή και μέσα από το e-Food.

30 χρόνια τώρα τιμούμε τα ήθη και τα έθιμά μας, πάντα με τα καλύτερα προϊόντα!

Δείτε το μενού του Chicken House για την 25η Μαρτίου:

Για φαγητό στη Λαμία, η επιλογή είναι μια: Chicken House Σαμανίδης - Αθηνών 29!

Τηλέφωνο για delivery: 22310 43800 και μέσα από το e-Food.
Δυνατότητα παραλαβής και από το κατάστημα.

Facebook:
Chicken House Σαμανίδης
Instagram: chickenhouse___

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση