Λαμία: Και φέτος τις πιο ξεχωριστές λαμπάδες θα τις βρείτε στην «Παιδική Χαρά»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 09:04 Λαμία: Και φέτος τις πιο ξεχωριστές λαμπάδες θα τις βρείτε στην «Παιδική Χαρά»

Στην ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ανακαλύψτε για το Πάσχα παιχνιδολαμπάδες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών και την πιο ξεχωριστή συλλογή από χειροποίητες λαμπάδες και πασχαλινά αυγά που θα ξετρελάνουν τα βαφτιστήρια σας.

Οι Πασχαλινές Λαμπάδες της ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΧΑΡΑΣ κλέβουν και φέτος τις εντυπώσεις!

Χειροποίητες, με λαμπερά χρώματα, όμορφα στολίδια και κορδέλες, άριστης ποιότητας κεριά, οικονομικές και με όμορφη συσκευασία δωρεάν!

Και αν ως νονός/νονά προτιμάτε μία παιχνιδολαμπάδα δεν υπάρχει καταλληλότερος προορισμός από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ

Αγαπημένοι χαρακτήρες, παιχνίδια και φιγούρες σε συσκευασία λαμπάδας, αλλά και δυνατότητα να συνθέσετε εσείς, την παιχνιδολαμπάδα της αρεσκείας σας !

Επίσης θα βρείτε σοκολατένια αυγά για ένα ολοκληρωμένο δώρο προς τα βαφτιστήρια σας ! 

Και για την άνοιξη, δημιουργείστε τον δικό σας παιδότοπο με παιχνίδια εξωτερικού χώρου όπως κούνιες, σπιτάκια κήπου, τσουλήθρες και τραμπολίνο !

Για τους λάτρεις των οχημάτων η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ είναι αποκλειστικός διανομέας για την περιοχή μας των ηλεκτροκίνητων οχημάτων SKORPION WHEELS https://skorpionwheels.com/paidika-autokinita, καλύπτοντας και τα πιο απαιτητικά γούστα ! 

Και φέτος ο Νο 1 προορισμός για λαμπάδα είναι η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ !

Ένας κόσμος γεμάτος παιχνίδια!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ
Κατάστημα Παιχνιδιών
Χατζοπούλου 27, Λαμία
Τηλέφωνο: 22310 37766
Site:
paidiki-xara.gr

FacebookΠαιδική Χαρά
Instagram: paidiki.xara

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση