Λαμία: Νέα ιδιοκτήτρια απέκτησε το Φαρμακείο στον πεζόδρομο της Βύρωνος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2023 08:06 Λαμία: Νέα ιδιοκτήτρια απέκτησε το Φαρμακείο στον πεζόδρομο της Βύρωνος

Δείτε φωτογραφίες από τα εγκαίνια του νέου Φαρμακείου της Παναγιώτας Σταυρογιάννη, που βρίσκεται στην αρχή του πεζόδρομου της οδού Βύρωνος στο κέντρο της πόλης. 

Υπό τη σκέπη και τις ευλογίες του χοροστατούντος Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ποιμενάρχου μας κ.κ Συμεών, συλλειτουργούντων και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων  Ρωγών κ.κ Φιλόθεου και Κερνίτσης κ.κ Χρύσανθου, τελέστηκαν τα εγκαίνια του σύγχρονου και πλήρως εξοπλισμένου φαρμακείου της Παναγιώτας Σταυρογιάννη, κόρης του γνωστού αυτοδιοικητικού, αρχιτέκτωνος μηχανικού Κωνσταντίνου Σταυρογιάννη, στον πεζόδρομο της οδού Βύρωνος 5 της πόλης μας.

Πλήθος κόσμου, συμπολιτών μας, και όχι μόνο, από νωρίς έσπευσε να τιμήσει με την παρουσία του την τελετή των εγκαινίων, που έγιναν σε κλίμα χαράς και με τις εγκάρδιες ευχές όλων των παρευρισκομένων.

Η νέα φαρμακοποιός να είναι καλοτάξιδη στην επαγγελματική της πορεία.

(Δείτε φωτογραφίες από τη βραδιά των εγκαινίων του νέου Φαρμακείου της Παναγιώτας Σταυρογιάννη).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση