Η Karellis Group, υποδέχεται την OPEL στην Κεντρική Ελλάδα με έδρα την Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 08:57 Η Karellis Group, υποδέχεται την OPEL στην Κεντρική Ελλάδα με έδρα την Λαμία!

Δύο δυνατά σήματα ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών τους στην Κεντρική Ελλάδα με έδρα την Λαμία.

Η Opel μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες στην Ελλάδα και στον κόσμο, που αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη, επέλεξε την Karellis Group για την εκπροσώπηση στην Κεντρική Ελλάδα και της μεγάλης αυτής μάρκας.

Η Karellis Group με διαδρομή 40+ ετών στον χώρο της αυτοκίνησης και πλέον του ευρύτερου mobility, διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα, εκθεσιακά Malls – έκθεση αυτοκινήτων, στην Ελλάδα, ενώ ήδη διασκευάζει τους χώρους του για να υποδεχθεί την νέα έκθεση Opel στην Λαμία.

Ήδη όμως τα πρώτα αυτοκίνητα είναι εδώ, για να τα οδηγήσουν οι πιστοί της μάρκας και όχι μόνο.

Το πανέμορφο Compact SUV MOKKA, το ευέλικτο και best seller της Opel, Corsa, το οικογενειακό SUV, Crossland και το επιβλητικό Grandland είναι εδώ μαζί με το βραβευμένο Astra, σαν το καλύτερο αυτοκίνητο της Γερμανίας για το 2023.

Εκτός από την έκθεση της Opel, οι μεγάλες τεχνικές εγκαταστάσεις, Service & After Sales της Karellis Group θα μπορούν να εξυπηρετήσουν και όλους τους κατόχους Opel στην Κεντρική Ελλάδα, δοθέντος ότι η Opel διαθέτει ένα από τους μεγαλύτερους στόλους αυτοκινήτων στην Ελλάδα.

Όσο για την απόκτηση ενός νέου Opel, η Karellis Group μαζί με τον ‘Ομιλο Συγγελίδη, το κάνουν ακόμη πιο εύκολο, εγκαινιάζοντας την νέα εποχή Opel με Επιδότηση Ανταλλαγής για όλους!

Είτε έχεις ανταλλαγή το παλιό σου αυτοκίνητο, είτε όχι, στην Karellis Group θα βγείτε ωφελημένοι στην αγορά του νέου σας Opel.

Η νέα εποχή Opel σας περιμένει στην Karellis Group!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση