Ασχολείσαι με την οικοδομή ή είσαι λάτρης των κατασκευών; Τότε αυτό το σεμινάριο σε ενδιαφέρει!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Απριλίου 2023 15:03 Ασχολείσαι με την οικοδομή ή είσαι λάτρης των κατασκευών; Τότε αυτό το σεμινάριο σε ενδιαφέρει!

Η Rowmat θα βρίσκεται την Τρίτη στη Λαμία για ένα σεμινάριο σχετικά με το νέο της σύστημα δόμησης.

Το κόκκινο van θα βρίσκεται στο κατάστημα PSC Μονωτική Λαμίας από το πρωί της Τρίτης για να συστήσει στους λάτρεις των κατασκευών το σύστημα δόμησης Rowmat, ενώ το ίδιο απόγευμα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν μία εφ’ όλης της ύλης Τεχνική Εκπαίδευση με θέμα τεχνικές, χρήση και εφαρμογές της Δομικής Σανίδας Rowmat.


Κράτηση θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PSC Μονωτική Λαμίας
Γεωργίου Γεννηματά 9, Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2231066523

Το Rowmat Board είναι ένα υλικό ξηράς δόμησης, κατασκευασμένο από ειδικά μελετημένη εξηλασμένη πολυστερίνη, επικαλυμμένη και από τις δύο πλευρές της με τσιμεντοειδή επίστρωση υψηλών προδιαγραφών.

Η εταιρεία έχει σκοπό να δημιουργήσει Rowmat Experts μέσα από τεχνικές εκπαιδεύσεις που αφορούν τεχνίτες, μηχανικούς, αρχιτέκτονες, ξυλουργούς, εμπόρους δομικών υλικών αλλά και όποιον ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με τα προϊόντα της εταιρείας επαγγελματικά ή ερασιτεχνικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση