Λαμία: Κέρδισε ταξίδι στη Μύκονο και iPhone 14 Plus στο «Giveaway του Delivery»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 09:42 Λαμία: Κέρδισε ταξίδι στη Μύκονο και iPhone 14 Plus στο «Giveaway του Delivery»

Θα γίνουμε Influencers... με το ζόρι! Αυτή τη φορά, το Λαμιωτάκι έχει Giveaway ταξίδι για 2 στη Μύκονο με διαμονή στο απόλυτο 5στερο ξενοδοχείο των influencers!

Και σαν να μην έφτανε αυτό, σου δίνει και ένα iPhone 14 Plus για να μπορείς να «ψωνιστείς» ελεύθερα στο νησί των ανέμων!

Αλήθεια λέμε! Όσοι παραγγέλνουν από το LamiaDelivery έχουν ήδη μπει στο «κόλπο» για να κερδίσουν αυτά τα μοναδικά δώρα!
 
Τα παιδιά που τρέχουν το project μας εξήγησαν πως διάλεξαν τα δώρα με στόχο να έχουμε κάτι όμορφο να περιμένουμε για το καλοκαίρι που έρχεται. Μάλιστα δίνουν και  300€ budget μεταφορικών για όποιους κερδίσουν το ταξίδι.
 
Το ταξίδι τα σπάει, μιας και έχει διαμονή για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Absolute Μύκονος. Ένα 5αστερο ξενοδοχείο που προτιμάται από σχεδον όλους τους γνωστούς influencers
 
 
Με κάθε παραγγελία από το LamiaDelivery το επόμενο διάστημα, μαζεύεις συμμετοχές και αυξάνεις τις πιθανότητες σου να κερδίσεις τα δυο άπαιχτα δώρα που θα κληρωθούν σε λίγες εβδομάδες.
 
 
 
Δες αναλυτικά τα δώρα, όπως μας τα παρουσιάζει το LamiaDelivery:
 
ΔΩΡΟ 1: Το μοναδικό Apple iPhone 14 Plus
Το iPhone ήταν Best Seller του προηγούμενου μας διαγωνισμού... Έτσι, και αυτή τη φορά είπαμε να ρίξουμε στη μάχη άλλο ένα αδερφάκι του... το iPhone 14 Plus, που υπόσχεται να εκτοξεύσει τα like των φωτογραφιών σου σε άλλα επίπεδα χάρη στις μοναδικές προδιαγραφές της κάμερας του!
 
ΔΩΡΟ 2: Πενθήμερο για δύο, στη Μύκονο με διαμονή στο «απόλυτο» ξενοδοχείο του νησιού
Καλά άκουσες... σε στέλνουμε Μύκονο μαζί με έναν φίλο/ή σου! Ένας τυχερός/ή θα κερδίσει ταξίδι (μεταφορικά & διαμονή) για δύο άτομα στη Μύκονο σε ένα από τα top ξενοδοχεία του νησιού, το Absolute.
 
Προτιμάς ήρεμες διακοπές σε ξενοδοχείο με top εγκαταστάσεις και μοναδική θέα... ή μήπως θες κοσμοπολίτικες διακοπές με εξορμήσεις στα σοκάκια της Μυκόνου;
 
Ότι και αν προτιμάς, το Absolute είναι η απόλυτη επιλογή για τη διαμονή σου στη Μύκονο.
 
Σας πληρώνουμε τα μεταφορικά και τη διαμονή ώστε να περάσετε «πένα» αφού το ξενοδοχείο τα έχει όλα. Τεράστια πισίνα, μοναδική θέα, ατελείωτα ηλιοβασιλέματα, απίστευτες εγκαταστάσεις, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, άψογη τοποθεσία δίπλα στη πόλη και στην παραλία.
 
Θα σας αφήσουμε και link για τα social του ξενοδοχείου ώστε να καταλάβετε τι εννοούμε (Absolute Mykonos)!
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως κάθε χρόνο το επισκέπτονται πολλοί διάσημοι από Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε πως είμαστε σε ανοιχτή γραμμή τόσο με το ξενοδοχείο, όσο και με ταξιδιωτικό γραφείο της πόλης ώστε όποιος/α κερδίσει το ταξίδι... να μπορεί να πάει σε μια εφικτή για εκείνον/η ημερομηνία που όντως θα βολεύει την παρέα! Για αυτό «μείνετε ήσυχοι», γιατί αν κερδίσετε... θα κάνουμε το παν για να απολαύσετε αυτό το ταξίδι με την παρέα σας!
 
* Κερδίζετε 4 διανυκτερεύσεις σε μία σουίτα Junior Suite Sea View για 2 άτομα με πρωινό στο Absolute Mykonos Suites & More (instagram link
* Κερδίζετε έως 300€ για τα μεταφορικά σας έξοδα.
 

 ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ:

Ο κανόνας είναι ένας... και απλός! Με κάθε παραγγελία μέσω LamiaDelivery κερδίζετε +1 συμμετοχή! Όσες περισσότερες συμμετοχές, τόσο περισσότερες πιθανότητες για να τα κάνετε δικά σας!

Με κάθε παραγγελία έως τις 15 Ιουνίου μέσω Lamia Delivery, κερδίζεις +1 συμμετοχή. Μετά από κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, το σύστημα θα σε βάλει να παίξεις το γνωστό παιχνίδι «μπαλάκι», το οποίο και θα καθορίσει σε για ποια κλήρωση πήρες +1 συμμετοχή.

Στις 15 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν δυο κληρώσεις. Μία για κάθε δώρο! Οι κληρώσεις θα γίνουν live στο Instagram, και οι 2 τυχεροί/ές θα επιλεχθούν τυχαία από μηχανή τυχαιοποίησης αριθμών.

Οι συμμετοχές θα «κλειδώσουν» στις 14 Ιουνίου, και θα «μεταφραστούν» σε αριθμούς «λαχνών» για τις αντίστοιχες κληρώσεις.

Στην καρτέλα "Οι Παραγγελίες μου" μπορείς να δεις ανά πάσα στιγμή πόσες συμμετοχές έχεις για την κάθε κλήρωση.

 

Διευκρινίσεις:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΌΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΈΤΩΣ. Το Lamia Delivery εγγυάται την αδιαβλητότητα του διαγωνισμού και θα φροντίσουμε ώστε κατά τη διάρκεια των κληρώσεων να υπάρχει LIVE κάλυψη αλλά και πραγματικά τυχαία επιλογή των «λαχνών» (αριθμών) που θα καθορίσουν τους νικητές.

Απαγορεύονται «τα σκονάκια»:

Στηρίζουμε τα καταστήματα και τα παιδιά που φροντίζουν να μας φέρνουν το delivery στο σπίτι μας και στην εργασία μας! Για αυτό δεν θα δεχτούμε καταχρήσεις με «διπλές» παραγγελίες, «συμπληρωματικές» παραγγελίες ή «σπασμένες» παραγγελίες για παραπάνω συμμετοχές! Το σύστημα έχει προβλέψει τα σενάρια αυτά και δεν δίνει επιπλέον συμμετοχές όταν εντοπίσει ότι πας να «κλέψεις» στο «μπαλάκι»!!!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση