Η πρώτη Πρεσβυτέρα, υποψήφια βουλευτής στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 08:57 Η πρώτη Πρεσβυτέρα, υποψήφια βουλευτής στη Φθιώτιδα

Η Αλεξάνδρα Βεντούρη είναι γιατρός, πρεσβυτέρα και υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ στη Φθιώτιδα.

Κοιτώντας τον καθένα σας στα μάτια με αυταπάρνηση, δεσμεύομαι με όλη μου την ψυχή να είμαι πάντα στο πλάι σας.

Έχοντας σαφή εικόνα των παραλείψεων, αποδέχθηκα την πρόσκληση να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ των εθνικών εκλογών, έπειτα από σοβαρή εξέταση της ευθύνης που μου αναλογεί, με διάθεση προσφοράς και σεβασμού στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στον κάθε  πολίτη της Φθιώτιδος.

Είναι ηθικό μου χρέος να υπηρετήσω με συνέπεια και γνήσιο πάθος τον τόπο μας, τη γη που αγαπώ και έχω βαθιά στην καρδιά μου.

Κύριος Στόχος μου είναι η υψηλού επιπέδου δημόσια και δωρεάν ΥΓΕΙΑ για όλες και όλους, προασπίζοντας τα  δικαιώματα και τις αξίες όλων των συνανθρώπων μας:

-Ισότιμη πρόσβαση στην δωρεάν περίθαλψη για κάθε πολίτη αυτής της χώρας.

-Πλήρωση των κενών θέσεων ιατρών και προσλήψεις μόνιμου ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με κίνητρα για την περιφέρεια και γνώμονα τις ανάγκες. 

-Ανανέωση και προμήθεια τεχνολογικού εξοπλισμού με σωστό σχεδιασμό. 

-Καλύτερη ποιότητα φαρμακευτικού και αναλώσιμου υλικού.

-Μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για τους απόρους, τους ανασφάλιστους και τις ευπαθείς ομάδες. 

-Καμιά νοσοκομειακή κλίνη να μην καταργηθεί. 

-Καλύτερες δημόσιες υπηρεσίες υγείας και ενίσχυση των Μονάδων Υγείας.

Οι γνώσεις και η μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της υγείας θα είναι στο κέντρο της πολιτικής μου δραστηριότητας, αλλά αυτό δεν θα με αποξενώσει από άλλα κοινωνικά θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μου, τους οποίους επιθυμώ να υπηρετήσω.

- Η μη εύρεση εργασίας που ανταποκρίνεται στα προσόντα των νέων και θα ήταν αυτό που θα δημιουργούσε κίνητρα και προϋποθέσεις επαγγελματικής και κοινωνικής ανέλιξης, είναι που λειτουργεί ως τροχοπέδη ως προς την επίκληση του δημογραφικού προβλήματος. 

- Το αυξημένο κόστος παραγωγής και ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα λειτουργούν αποτρεπτικά για την ενασχόληση της γης. Χρειάζεται ανασύσταση της αγροτικής οικονομίας με υγιείς βάσεις. 

-Τo όραμά μου είναι να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής των συνανθρώπων μου και ιδιαίτερα να έχουν μία βεβαιότητα και σιγουριά σε ότι αφορά την υγεία και την αντιμετώπιση των προβλημάτων της που δυστυχώς δεν λείπουν.

Είμαι έτοιμη να παλέψω ως μια καθαρή και έντιμη φωνή για τα αυτονόητα.

Με την υποστήριξη, την εμπιστοσύνη και την αγάπη σας, με αλήθειες και εντιμότητα προχωράμε μπροστά για να επιλύσουμε σημαντικά προβλήματα, ώστε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον γιατί το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο που με έχει αγκαλιάσει όλα αυτά τα χρόνια.

Είναι χρέος μου και ευθύνη να ανταποδώσω αυτή την αγάπη που μου δείξατε, με συλλογικότητα , αγώνα και τις πράξεις μου.

Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου
Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Ποια είναι η Αλεξάνδρα Βεντούρη – Νασοπούλου

Γεννήθηκε στις 5 Οκτωβρίου 1973 στην Αθήνα από τον Κωνσταντίνο-Βασίλειο και την Ελένη Βεντούρη. Είναι παντρεμένη με τον Πρωτοπρεσβύτερο π. Δημήτριο Νασόπουλο και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τον Φίλιππο και τον Αλέξανδρο 19 και 15 ετών αντίστοιχα.

Με γνώμονα και οδηγό την αγάπη για το συνάνθρωπο ξεκίνησε από το 251 ΓΝΑ, υπηρέτησε 10 χρόνια στις κλινικές και στα επείγοντα περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας και τα τελευταία 4 χρόνια εργάζεται ως Ειδικός Ιατρός Γενικής – Οικογενειακής ιατρικής στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας.

Από το 2017 είναι Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Λαμίας με πολλές ανθρωπιστικές δράσεις, ενεργό Μέλος του Λιμενικού Ταμείου Φθιώτιδος για 4ο έτος, Επικεφαλής της Ελάσσονος Μειοψηφίας του Δήμου Στυλίδος και Μέλος του Δ.Σ.

Ανεξάρτητα από το ωράριο εργασίας συμμετέχει σε εθελοντικές ιατρικές υπηρεσίες ιδρυμάτων της Ι.Μ.Φθιώτιδος, σε αγώνες αθλητικών ομάδων, εθελοντικές αιμοδοσίες, ενημερωτικές εκδηλώσεις πρόληψης και δράσεις για τη Δημόσια Υγεία. Στις εθνικές εκλογές του 2012 ήταν Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση