Λαμία: Πάρε την παρέα και φύγαμε για «Σούσουρο»!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Μαΐου 2023 09:28 Λαμία: Πάρε την παρέα και φύγαμε για «Σούσουρο»!

Είσαι λάτρης του κρέατος; Σου αρέσουν οι αυθεντικές γεύσεις; Αναζητάς πραγματικά ποιοτικό κρέας στα κάρβουνα; Πείνασες και θες καλοψημένο φαγητό όλες τις ώρες της ημέρας; Τότε σίγουρα στο Ψητοπωλείο «Σούσουρο» θα χορτάσεις και με το παραπάνω.

Καθημερινά από τη 13:00 μέχρι αργά το βράδυ το «Σούσουρο» σερβίρει πιάτα για όλους τους καλοφαγάδες της πόλης.

Το ψητοπωλείο βρίσκεται στην οδό Κύπρου 58 και σε περιμένει σε ένα άκρως παρεΐστικο περιβάλλον και με ζεστά κάρβουνα όλη μέρα!

Από το μεσημέρι το μενού ξεκινά με μαγειρευτά πιάτα που μυρίζουν σπιτικό φαγητό. Γεύσεις για όλα τα γούστα και για κάθε όρεξη!

Φυσικά όποια ώρα της ημέρας και αν επισκεφθείτε το «Σούσουρο» θα βρείτε πολλές επιλογές σε πιάτα της ώρας. Μπιφτέκια γεμιστά, καλαμάκια, ζουμερές μπριζόλες, παϊδάκια, καλοψημένο κοτόπουλο, όλα σερβιρισμένα με τηγανιτές πατατούλες που όλοι μας λιγουρευόμαστε!

Και φυσικά…το βράδυ οι σούβλες γυρνάνε και κάνουν τα “μαγικά” τους. Κοκορέτσι, κοντοσούβλι, αρνάκι και ό,τι άλλο τραβάει η όρεξη σου!

Πάρε λοιπόν την παρέα, την οικογένεια, τον καλοφαγά φίλο και απολαύστε γεύσεις στα κάρβουνα μαζί με το κρασάκι σας!

Και για σένα που θες τα αγαπημένα σου ψητά και μαγειρευτά στο σπίτι, κάνε την παραγγελία σου με ένα τηλεφώνημα στο 2231052180 και παρέλαβε τα από το κατάστημα.

Και αν δε σας άνοιξε ακόμα η όρεξη για τα καλά, θυμηθείτε πως όλα είναι στα κάρβουνα και πως το «Σούσουρο» δε θα σας απογοητεύσει!

«Σούσουρο»
Ψητοπωλείο
Κύπρου 58, Λαμία
Τηλέφωνο: 2231052180

Facebook: Σούσουρο
Instagram: sousouro_lamia

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση