Παίξαμε… μπαλίτσα με το Γιάννη Σαρακιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 09:12 Παίξαμε… μπαλίτσα με το Γιάννη Σαρακιώτη - ΒΙΝΤΕΟ

Μια ποδοσφαιροπολιτική κουβέντα για τον ΠΑΣ Λαμία και τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου…

Η αγάπη του για την πολιτική είναι γνωστή, καθώς από το 2015 εκπροσωπεί τη Φθιώτιδα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, ως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η αγάπη του για τον αθλητισμό είναι επίσης γνωστή, «θέμα χαρακτήρα» που λέει και στο προεκλογικό του σποτ, καθώς τον έχουμε δει πολλές φορές στις εξέδρες παρακολουθώντας αγώνες διαφόρων αθλημάτων, ενώ και ο ίδιος έχει συμμετάσχει σε αρκετούς αγώνες τρεξίματος.

Έτσι αποφασίσαμε να κλείσουμε το προεκλογικό μας ραντεβού με τον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιάννη Σαρακιώτη σε έναν γνώριμο αθλητικό χώρο, όπως το ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος».

Εκεί, μετά από μια ενδιαφέρουσα κουβέντα για ομάδες και πολιτική, βρήκαμε την ευκαιρία να κάνουμε και μερικά σουτάκια, αφού φροντίσαμε να πάρουμε σχετική άδεια από το Δήμο Λαμιέων και την ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

«Είμαι βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα ανατρέψει τα γκάλοπ όπως ο ΠΑΣ Λαμία ανέτρεψε το σκορ με τον Ιωνικό και ο Αλέξης Τσίπρας θα βάλει το νικητήριο γκολ στο 93’».

Κυρίες και κύριοι ο Γιάννης Σαρακιώτης από το «Αθανάσιος Διάκος», μας εξηγεί τι θα φέρει μια νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ την 21η Μαΐου.

(Μια διαφορετική συνέντευξη στον Κυριάκο Καραγιάννη)

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση