Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: «Την Κυριακή νικάμε την αποχή!»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 23:35 Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: «Την Κυριακή νικάμε την αποχή!»

«Οι εκλογές είναι σημαντικές και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε. Η καθημερινότητα και το μέλλον του τόπου καθορίζεται από το αποτέλεσμα της Κυριακής. Σε αυτές τις εκλογές μπορείς να διαλέξεις το πρόσωπο που πιστεύεις πως θα αγωνιστεί για τα τοπικά ζητήματα, για τις κοινές σας αρχές και αξίες.»

«Την Κυριακή νικάμε την αποχή!» είναι το μήνυμα της βουλευτού Φθιώτιδας και υποψήφιας με τη Νέα Δημοκρατία κας Ελένης Μακρή-Θεοδώρου στο νέο της προεκλογικό βίντεο λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές.

Δείτε το βίντεο:

Συναντήσαμε την κα Μακρή-Θεοδώρου στο γραφείο της λίγες μέρες πριν τις εκλογές προκειμένου να συζητήσουμε για τη συμμετοχή των πολιτών στις κάλπες, τις κυβερνήσεις συνεργασίας και τις δικές της εκτιμήσεις για τα αποτελέσματα.

Συνέντευξη:

LR: Ξεκινώ με την ατάκα από την προηγούμενη συνέντευξη που είχαμε κάνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «δεύτερο κόμμα με σημαντική διαφορά». Αλήθεια το εισπράττετε αυτό στις περιοδείες που κάνετε στα χωριά και τις πόλεις της Φθιώτιδας;

LR: Για τις κυβερνήσεις συνεργασίας, μην ξεχνάμε ότι έχουμε δει στο παρελθόν ΣΥΡΙΖΑ με ΑνΕλ, δεν ξέρει κανείς τι μπορεί αύριο να προκύψει. Τι πιστεύετε για αυτό;

LR: Πως πιστεύετε ότι θα συμπεριφερθούν οι σχεδόν 400.000 νέοι που ψηφίζουν για πρώτη φορά;

LR: Κλείνοντας θα ήθελα να μου πείτε on camera αυτό που μου είπατε πριν ξεκινήσουμε τη συνέντευξη για τον χάρτη που βρίσκεται πίσω από το γραφείο σας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση