Χρ. Σταϊκούρας: «Ο Κατρούγκαλος είπε ό,τι δεν τολμούσε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Μαΐου 2023 16:04 Χρ. Σταϊκούρας: «Ο Κατρούγκαλος είπε ό,τι δεν τολμούσε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ»

Τι είπε ο Υπουργός Οικονομικών για τη δήλωση Κατρούγκαλου και για τους φόρους που επέβαλλε ο ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν στην κυβέρνηση.

Συνέντευξη στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο παραχώρησε ο Χρήστος Σταϊκούρας, λίγες ώρες πριν πέσει η προεκλογική αυλαία για τις εκλογές της Κυριακής.

Ο Υπουργός Οικονομικών απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τη δήλωση Κατρούγκαλου είπε ότι «υπάρχει κρυφή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ για αυξήσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών...», κάτι το οποίο έκανε κι όταν ήταν κυβέρνηση το 2015, τόνισε ο Χρήστος Σταϊκούρας λέγοντας ότι «ο κ. Κατρούγκαλος ειπε κάτι που πιθανόν δεν τολμούν να πουν τα άλλα στελέχη και ο ΣΥΡΙΖΑ»

Δείτε το βίντεο:

Ο Υπουργός Οικονομικών μίλησε επίσης για τα όσα έγιναν ή έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στη Φθιώτιδα, ενώ τόνισε ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η ΥΓΕΙΑ και η στελέχωση των νοσοκομείων και των Κέντρων Υγείας της χώρας και φυσικά του νομού Φθιώτιδας.

Τέλος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής εκτιμώντας ότι οι πολίτες θα επιλέξουν την ασφάλεια και τη σιγουριά, δίνοντας μια καθαρή νίκη στη Νέα Δημοκρατία.

Δείτε τα όσα είπε ο Χρήστος Σταϊκούρας στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και το LamiaRepot:

Απόψε στις 8:30' το βράδυ στην πλατεία Διάκου στη Λαμία πέφτει η αυλαία της προεκλογικής περιόδου με την κεντρική ομιλία του Υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση