Λαμία: Μάθετε τα πάντα για τη λεμφική θεραπεία και τις ευεργετικές ιδιότητές της στο «MTS Center»!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Ιουνίου 2023 09:02 Λαμία: Μάθετε τα πάντα για τη λεμφική θεραπεία και τις ευεργετικές ιδιότητές της στο «MTS Center»!

Κερδίστε τη χαμένη σας ενέργεια και δώστε μια ανάσα στον οργανισμό σας γνωρίζοντας τα οφέλη της λεμφικής θεραπείας  του «MTS Center».

Κλείστε άμεσα το δικό σας ραντεβού και ενημερωθείτε από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, για το πρόγραμμα που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες!

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22313 03959 και 6986622281 | Βύρωνος 16, Λαμία.

Τι είναι η λεμφική παροχετευτική μάλαξη (Vodder):

Η λεμφική παροχετευτική μάλαξη, αποτελεί σε διεθνές επίπεδο την πιο ενδεδειγμένη επιστημονική μέθοδο θεραπείας αποσυμφόρησης του λεμφικού συστήματος.

Με απλά λόγια, μέσω της λεμφικής θεραπείας, επιτυγχάνεται η σωστή λειτουργία του λεμφικού συστήματος, το οποίο ευθύνεται για την μεταφορά των ωφέλιμων ουσιών στους ιστούς, αλλά και την αποβολή των επιβλαβών ουσιών (τοξίνες) με τα ούρα και τα κόπρανα.

Λεμφική δυσλειτουργία είναι δυνατό να δημιουργηθεί μετά από χειρουργείο, από ορμονικούς παράγοντες, καθιστική ζωή, κακή διατροφή - τροφικές δυσανεξίες ή στρες, με αποτελέσματα το πρήξιμο του σώματος (π.χ. στην κοιλιακή χώρα).

Εσένα άραγε ποιο πρόγραμμα σου ταιριάζει;

Διάλεξε το κατάλληλο και κάλεσε για να κλείσεις το ραντεβού σου!

Πρόγραμμα Ι (απαιτείται ιατρική σύσταση)

1. Αντιμετώπιση με εξειδικευμένη συμπιεστική περίδεση λεμφοιδημάτων μετατραυματικών και ιδιοπαθών, καθώς και λεμφοιδημάτων μετά από χειρουργεία μαστού, ορθοπεδικά χειρουργεία, χημειοθεραπείες.

2. Αντιμετώπιση λιποιδημάτων που επιφέρουν πρήξιμο, πόνο, βάρος και κούραση στα κάτω άκρα.

Πρόγραμμα ΙΙ

Ολιστική αποσυμφόρηση της λεμφικής κατακράτησης που οδηγεί σε αποτοξίνωση και ενεργοποίηση του μεταβολισμού:

  • Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα
  • Ανανεώνει την κυτταρική λειτουργία
  • Βοηθάει την λειτουργία του εντέρου
  • Συμβάλλει στην απώλεια βάρους
  • Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας (κυτταρίτιδα, ρυτίδες, χαλάρωση δέρματος) .
  • Ανακούφιση του οργανισμού σε παθήσεις όπως οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, πολλαπλή σκλήρυνση, χρόνια φλεβική ανεπάρκεια κ.α.

Πρόγραμμα ΙΙΙ

Λεμφική παροχέτευση στην κατακράτηση υγρών μετά την κύηση, την εμμηνόπαυση και την διαταραγμένη έμμηνο ρύση.

Η μοναδικότητα των MTS προγραμμάτων λεμφικής παροχέτευσης έγκειται:

  • Στους εξειδικευμένους και έμπειρους (πλέον των δέκα ετών) λεμφικούς θεραπευτές μας.
  • Στην λεπτομερή αξιολόγηση των λεμφικών κατακρατήσεων μέσω του συστήματος Vodder
  • Στη δυνατότητα συνδυασμού  με άλλες μεθόδους του κέντρου μας, όπως Οστεοπαθητική, Clinical Pilates, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα της θεραπευτικής σας συνεδρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα μας: www.mtscenter.gr ή ακολουθήστε μας σε Facebook & Instagram.

Στην Ελλάδα εκτιμάται ότι περίπου 300 ασθενείς εμφανίζουν λεμφοίδημα κάθε χρόνο με μεγάλο ποσοστό αυτών να παραμελούνται, ενώ ταυτόχρονα ένα τεράστιο ποσοστό ανθρώπων βιώνει καθημερινά τα αποτελέσματα της λεμφικής κατακράτησης λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής όπως μόνιμα ή ξαφνικά πρηξίματα στα άκρα, στην κοιλιακή χώρα ( δεν χωρούν τα ρούχα ) και το πρόσωπο με σακούλες κάτω από τα μάτια, κακή ποιότητα δέρματος με ακμή και λιπαρότητα, μόνιμη κόπωση ακόμα και μετά τον βραδινό ύπνο, πονοκέφαλοι, δυσκοιλιότητα ή διάρροια, αδυναμία συγκέντρωσης με ζάλη και θολούρα, δυσκολία απώλειας των περιττών κιλών ακόμα και με αυστηρή δίαιτα, χρόνιες φλεγμονές και δυσκαμψία αρθρώσεων.

MTS Center (Manual Therapy System)
Βύρωνος 16, Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22313 03959 και 6986622281
Facebook: MTS center Κέντρο Ολιστικής Χειροθεραπείας
Site: www.mtscenter.gr
Instagram: MTS CENTER

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση