Η Βίκος στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 09:48 Η Βίκος στηρίζει την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος για 13η χρονιά, η Βίκος Α.Ε. τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, στις 14 Ιουνίου, υπενθυμίζοντας ότι "Όσο φυσικό είναι να πίνεις νερό, τόσο φυσικό είναι να δίνεις αίμα". Ένα κεντρικό μήνυμα, που συμβολίζει το ύψιστο δώρο της κοινωνικής προσφοράς, του εθελοντισμού και της αλληλεγγύης.

Με στόχο την παρακίνηση του κόσμου για στήριξη της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία Βίκος υλοποιεί και φέτος καμπάνια ενημέρωσης, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βόλο, Πάτρα και Ηράκλειο Κρήτης. Σκοπός είναι η πλήρης και σαφής ενημέρωση για την αξία της εθελοντικής αιμοδοσίας και τη συνεισφορά αγάπης προς το συνάνθρωπο, παροτρύνοντας παράλληλα όλους μας να γίνουμε εθελοντές αιμοδότες

Για την εταιρεία Βίκος, η έννοια της προσφοράς αποκτά ιδιαίτερο νόημα, με ενεργή συμμετοχή σε κοινωνικές δράσεις που έχουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Τον Ιανουάριο του 2010, πραγματοποιήθηκε η πρώτη εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία των ιδιοκτητών κ. Π. Σεπετά και Ε. Θεοχάρη - και οι ίδιοι εθελοντές αιμοδότες- σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα. Από τότε έως σήμερα, η εταιρεία Βίκος έχει πραγματοποιήσει 38 εταιρικές αιμοδοσίες, στις οποίες έχουν συλλεχθεί συνολικά 995 φιάλες αίματος.

Στηρίζοντας τις προσπάθειες εθελοντικής αιμοδοσίας, η εταιρεία έχει προσφέρει μία κινητή μονάδα αιμοληψίας στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων και τρία ειδικά οχήματα, με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, για την ασφαλή μεταφορά φιαλών αίματος στον Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση