Νέα εποχή για το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 07:42 Νέα εποχή για το Αστικό ΚΤΕΛ Λαμίας - ΒΙΝΤΕΟ

Έρχονται καινοτόμες εφαρμογές με στόχο πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Οι Αστικές Συγκοινωνίες Λαμίας κατά γενική ομολογία είχαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά περίπτερα στην έκθεση "Lamia Expo", όπου βρέθηκαν το προηγούμενο τετραήμερο για να ενημερώσουν το επιβατικό κοινό για τις νέες υπηρεσίες που θα προσφέρουν, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

Οι άνθρωποι των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας δουλεύουν εδώ αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να εφαρμόσουν όλες τις καινοτόμες εφαρμογές, όπως το έξυπνο εισιτήριο, την πληροφόρηση του επιβάτη σε πραγματικό χρόνο, για την κίνηση των αστικών λεωφορείων και άλλες υπηρεσίες, επιβεβαιώνοντας το "μότο" «Η έξυπνη κίνηση στη μετακίνηση».

 

Για να μάθετε περισσότερα δείτε το σύντομο βίντεο του LamiaReport:

Δείτε και φωτογραφίες από το περίπτερο των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας στη "Lamia Expo".

Η Ιστορία, το Παρόν και το Μέλλον - BINTEO

Η Ιστορία, το Παρόν και το Μέλλον των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας, περιγράφεται μέσα από ένα video για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Με πολλή αγάπη από όλο το Προσωπικό των Αστικών Συγκοινωνιών Λαμίας.

Δείτε το βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση