Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023 08:27 Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Υψηλή ποιότητα, μοναδική φρεσκάδα και πάντα χαμηλές τιμές!

Ανακάλυψε τα πιο ποιοτικά γαλακτοκομικά, με περισσότερα από 290 προϊόντα κάθε μέρα! Αν η φρεσκάδα είναι αυτό που ψάχνεις, τότε στο μανάβικό μας θα βρεις ότι χρειάζεσαι!

Ακόμη, νιώσε καλοκαίρι και απόλαυσε δροσιστικά παγωτά σε τιμές που δεν έχουν ξαναγίνει, αλλά φτιάξε και σπιτικό brunch χωρίς κόπο, με τα πιο αγνά υλικά. Είσαι λάτρης της μπύρας; Σίγουρα θα βρεις αυτή που σου ταιριάζει στα καταστήματα Lidl.

Επίσης, βρες ότι εξοπλισμό χρειάζεσαι για τα μαστορέματά σου! Ομόρφυνε το σπίτι σου με φυτά από το ανθοπωλείο μας και ντύσου ανάλαφρα με τα πιο μοδάτα καλοκαιρινά σύνολα.

Νιώσε την πιο απαλή αίσθηση, που σου χαρίζουν τα εσώρουχα της ESMARA και μην ξεχάσεις να σκανάρεις την κάρτα Lidl Plus για εκπτώσεις σε επιλεγμένα παιχνίδια!

Βρες τα όλα στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα!

Δες το Φυλλάδιο εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση