Ο Bloody Hawk σήμερα στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 09:12 Ο Bloody Hawk σήμερα στη Λαμία!

Ο Bloody Hawk για πρώτη φορά σε μία μεγάλη συναυλία στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, στις 9:00' το βράδυ, στην πανελλήνια έκθεση Λαμίας, η Λέσχη Πολιτισμού Μουσικής και Παράδοσης "Η ΒΑΡΒΙΤΟΣ" σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Λαμιέων την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος το Εμπορικό Επιμελητήριο Φθιώτιδας και τον φορέα Π.Ε.Λ καλωσορίζει όλους τους μαθητές - φοιτητές της περιοχής μας, στην νέα μαθητική και Ακαδημαϊκή τους χρονιά, με ένα Live ειδικά για αυτούς.

Μετά την επική συναυλία στο Στάδιο Πανιωνίου Νέας Σμύρνης και το διπλό sold out στη Μονή Λαζαριστών, ο Bloody Hawk έρχεται στη Λαμία για μια εκρηκτική εμφάνιση!

Πλέον ώριμος, σμιλεμένος στον δρόμο και τις sold out μουσικές σκηνές ανά την επικράτεια, με το εκκωφαντικό sold out του Γηπέδου Πανιωνίου να αντηχεί ακόμη στις ψυχές μας, ο Bloody Hawk κουβαλάει στις αποσκευές του το τέταρτο σε σειρά studio album "Φθηνά Tricks" και καθηλώνει τα συναυλιακά κοινά, με κουπλέ-φωτιά και ρεφρέν που κολλάνε το δάχτυλο στο repeat! Πότε εσωστρεφής και συναισθηματικός, και πότε stadium-friendly, μα πάντα λυρικός και σκληρά ρεαλιστικός, ο Bloody Hawk παρουσιάζεται με υπερτονισμένες όλες τις ποιότητες που αγαπήσαμε στο ραπ του μέχρι σήμερα, πιο έτοιμος από ποτέ.

Παράλληλα σε συνεργασία με το φοιτητικό παράρτημα Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λαμία, και την φοιτητική ομάδα στην Βιολογία και στην Ιατρική (EMBS) του φοιτητικού παραρτήματος του ΙΕΕΕ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Λαμία, διοργανώνεται συλλογή υλικού (Νερά, τρόφιμα μακράς διάρκειας καθαριστικά, ρούχα κλπ) για τούς πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει μέσω του https://www.ticketservices.gr/event/bloody-hawk-live-lamia/?lang=el

Και στην πόλη μας στα παρακάτω σημεία:

  • Cube Πλατεία Ελευθερίας
  • NOVA κατάστημα Ρήγα Φεραίου
  • Βιβλιοπωλείο Μπέτσης
  • Καφέ Μπάρ Τρυποκάρυδος
  • Καφέ Μπάρ BLe', Καζούλη 1 
Μέρος των εσόδων θα επιστραφεί στις φοιτητικές κοινότητες με σκοπό να χρησιμοποιηθούν στης δράσεις τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση