«ΤΟ' ΧΕΙΣ ΑΝΕΤΑ!»: H PARKSIDE λανσάρει καμπάνια με τον Arnold Schwarzenegger

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 05 Σεπτεμβρίου 2023 12:20 «ΤΟ' ΧΕΙΣ ΑΝΕΤΑ!»: H PARKSIDE λανσάρει καμπάνια με τον Arnold Schwarzenegger

Από τις 25 Αυγούστου ο σταρ του Χόλυγουντ γίνεται πρεσβευτής του «DIY Φτιάξ’το μόνος σου».

Ο Arnold Schwarzenegger είναι το νέο πρόσωπο της σειράς προϊόντων PARKSIDE. Με τη φράση «Το ‘χεις άνετα!» δίνει το κίνητρο από την τηλεόραση και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του στη διαφημιστική ταινία PARKSIDE. Οι θεατές βιώνουν θρυλικές στιγμές της καριέρας του, μεταφερμένες στον κόσμο του PARKSIDE DIY, με τον Arnold Schwarzenegger να γίνεται πρεσβευτής για τη σειρά προϊόντων PARKSIDE. Εμπνέει τους ανθρώπους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και τους συνοδεύει στην πορεία προς την επιτυχία. Και όλα αυτά με μια καλή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Schwarzenegger και PARKSIDE: Αυτό και αν είναι ταίριασμα. Ο Christoph Pohl, Διευθυντής Αγορών της Lidl International, εξηγεί: «Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη επί σειρά ετών, η PARKSIDE έχει γίνει μια μάρκα που έχει ήδη καταφέρει να εμπνεύσει πολλούς πελάτες με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής, την εντυπωσιακή γκάμα και τον ελκυστικό της σχεδιασμό.Με τον Arnold Schwarzenegger, καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιον που ενσαρκώνει πολλές από τις αξίες μας. PARKSIDE σημαίνει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα μόνος σου. Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Arnold Schwarzenegger είναι άνθρωπος των έργων, είναι αυθεντικός, αποφασισμένος και προσγειωμένος. Είμαστε υπερήφανοι που είναι πλέον μέλος της ομάδας PARKSIDE».

«DIY Φτιάξ’το μόνο σου για όλους» - αυτό είναι PARKSIDE. Η μάρκα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που τους αρέσει να επισκευάζουν, να κατασκευάζουν και να ασχολούνται με την κηπουρική –το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσεις τα μανίκια σου. Η γκάμα εργαλείων, εξοπλισμού κηπουρικής και αξεσουάρ είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Lidl.

Ο Arnold Schwarzenegger είναι εξοικειωμένος με τα εργαλεία. Εργαζόταν ως χτίστης και του αρέσει να δημιουργεί. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η συνεργασία είναι μια καθ' όλα επιτυχημένη για τον ηθοποιό, όπως τονίζει ο ίδιος: «Το ‘χεις άνετα –  αυτή ακριβώς είναι η στάση μου. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, γι' αυτό και είμαι PARKSIDER».

Σχετικά με τη σειρά προϊόντων PARKSIDE

Η μάρκα PARKSIDE,που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl, προσφέρει προϊόντα «DIY Φτιάξ’ το μόνος σου» που επιτρέπουν σε όλους και όλες να εκτελέσουν μόνοι τους και σε ελάχιστο χρόνο εργασίες στον κήπο, το σπίτι ή το εργαστήριο. Η σειρά PARKSIDE Performance απευθύνεται επίσης σε ιδιαίτερα φιλόδοξους, προχωρημένους λάτρεις του DIY. Με τη σειρά μπαταριών X20V, προσφέρονται στους πελάτες πάνω από 100 εργαλεία για το εργαστήριο και τον κήπο, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν με μία μόνο συμβατή μπαταρία. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος, η PARKSIDE έχει ήδη καταφέρει να πείσει πολλούς με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση τιμής- απόδοσης, την ευρεία γκάμα και, φυσικά, τον ελκυστικό σχεδιασμό της. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την PARKSIDE στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://parkside-diy.com

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr
team.lidl.gr
facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_
instagram.com/lidl_hellas
linkedin.com/company/lidl-hellas
youtube.com/user/lidlhellas

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση