Λαμία: Πού θα βρείτε το πάρκινγκ αυτοκινήτων με τις καλύτερες τιμές;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 23:02 Λαμία: Πού θα βρείτε το πάρκινγκ αυτοκινήτων με τις καλύτερες τιμές;

30 χρόνια τώρα, ο "Σταθμός αυτοκινήτων Λαμίας - Parking Άννα Αναγνώστου και ΣΙΑ ΟΕ", Σμύρνης και Ηρακλείας 1 στη Λαμία (κοντά στο Ορφανοτροφείο Αρρένων), παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια στην περιουσία σας, αλλά και τα καλύτερα εβδομαδιαία και μηνιαία πακέτα, για την πιο οικονομική στάθμευση!

Προσφορά για νέους πελάτες:

► Για κάθε νέα εγγραφή έως 20 Δεκεμβρίου, σας παρέχουμε έναν μήνα δωρεάν, για πακέτα στάθμευσης μεγαλύτερα των 6 μηνών!

Από το 1993 έως και σήμερα, σας παρέχουμε θέσεις στάθμευσης με την ώρα ή το μήνα, στις οικονομικότερες τιμές της αγοράς.

Το πάρκινγκ είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο, ενώ λειτουργεί με τηλεκοντρόλ, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία στις μετακινήσεις σας.

Διαθέτουμε κλειστό κύκλωμα καταγραφής για την ασφάλεια των πελατών μας και παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση κάθε ώρα της ημέρας.

Οι θέσεις του πάρκινγκ ανέρχονται στις 100. Στον ισόγειο χώρο μπορούν να φιλοξενηθούν και αυτοκίνητα μεγάλου μεγέθους (π.χ. παιδικών σταθμών).

Τα αυτοκίνητα και οι μηχανές που έχουν καταθέσει τις πινακίδες και δεν μετακινούνται, φιλοξενούνται σε ειδικό χώρο και στη μισή τιμή.

Επίσης, στο πάρκινγκ μπορούν να σταθμεύσουν μηχανές μεγάλου κυβισμού και μηχανάκια.

Ελάτε στο σταθμό αυτοκινήτων μας, να επιλέξουμε μαζί το πακέτο στάθμευσης που καλύπτει τις ανάγκες σας!

"Άννα Αναγνώστου και ΣΙΑ ΟΕ"
Σταθμός αυτοκινήτων - Parking
Σμύρνης και Ηρακλείας 1 - Λαμία
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6937102880 - Παπαναστασίου Ηλίας και 2231036084

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση