Λαμία: Ο Όμιλος «Χορόπολις» άνοιξε τις πύλες του - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2023 09:08 Λαμία: Ο Όμιλος «Χορόπολις» άνοιξε τις πύλες του - Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Σας καλωσορίζουμε και σας υποδεχόμαστε στην μεγάλη οικογένεια της «Χορόπολις» - Οι εγγραφές ξεκίνησαν και συνεχίζονται καθημερινά στα γραφεία του Ομίλου, Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, Λαμία!

Μαθήματα, παραστάσεις, γλέντια, εκδηλώσεις, εκπαιδευτικές δράσεις, εκδρομές, κορυφές, ψυχαγωγία, διασκέδαση, γνώσεις συνθέτουν το μωσαϊκό των δραστηριοτήτων του Ομίλου Χορού και Πολιτισμού Λαμίας «Χορόπολις».

Υποδεχόμαστε νέους και παλιούς φίλους από την νηπιακή ηλικία μέχρι την ώριμη νιότη, για να μοιραστούμε μαζί τους το χορό, τη μουσική, το τραγούδι, τον πλούτο του λαϊκού μας πολιτισμού.

Με γνώση, εμπειρία, όραμα και περίσσιο μεράκι προσδοκούμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας.

Στον Όμιλο λειτουργούν τμήματα νηπίων, παιδικά, εφηβικά και ενηλίκων αρχαρίων και προχωρημένων.

Εγγραφές: Καθημερινά: Δευτέρα – Παρασκευή 6.30 μ.μ. – 9.00 μ.μ.

Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου.

Σας περιμένουμε!

Όμιλος «Χορόπολις»

Μ. Μπότσαρη 1 & Σατωβριάνδου, Λαμία

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972555875

Υπεύθυνος: Γιώργος Πολίτης

www.xoropolis-lamia.gr

Facebook: Χορόπολις

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση