Λαμία: Είσαι ενήλικας και θες να αποκτήσεις πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ; Το ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ έχει την λύση!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2024 18:10 Λαμία: Είσαι ενήλικας και θες να αποκτήσεις πτυχίο Αγγλικών αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ; Το ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ έχει την λύση!

Απόκτησε γρήγορα και εύκολα Lower ή Proficiency, με 4 ώρες την εβδομάδα και με ευέλικτο ωράριο, σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Είσαι ενήλικας και θέλεις να μάθεις και να αποκτήσεις πτυχίο ΑΓΓΛΙΚΩΝ αναγνωρισμενο από τον ΑΣΕΠ σε σύντομο χρονικό διάστημα;

ΠΟΤΕ δεν είναι αργά.

Το «ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ» με εμπειρία στην εκμάθηση ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ τα τελευταία 5 χρόνια με επιτυχία 100% σας δίνει την δυνατότητα αποτελεματικης  μέθοδος εκμαθησης σε συνεργασία με καταρτισμένους καθηγητές και ΧΑΜΗΛΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ να υλοποιήσετε τον στοχο σας.

Οι πιστοποιήσεις που έχει τη δυνατότητα να αποκτήσει ο κάθε εκπαιδευόμενος είναι αναγνωρισμένες από τον ΑΣΕΠ και το Ελληνικό Δημόσιο.

Επίπεδα Εκπαίδευσης:

  • Τμήματα για απόκτηση πιστοποίησης Β2 - Lower
  • Τμήματα για απόκτηση πιστοποίησης C1 - Advanced
  • Τμήματα για απόκτηση πιστοποίησης C2 - Proficiency

Για να κάνετε αίτηση για τα σεμινάρια Αγγλικών, απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 22310 21335 ή επισκεφτείτε τα γραφεία του «ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ», Παλαιολόγου 25 στη Λαμία.

Κάντε αίτηση τώρα, γιατί τα Αγγλικά είναι εφόδιο ζωής για εργασία και σπουδές!

Εγγραφές καθημερινά.

«ΚΕΚ ΤΕΤΡΙΜΙΔΑ»

Υπεύθυνη: Αλέκα Τετριμίδα.

www.kektetrimida.gr

Facebook: ΚΕΚ Τετριμίδα

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση