Ποιά ετοιμάζεται να σκοράρει για τη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 06:58 Ποιά ετοιμάζεται να σκοράρει για τη Λαμία;

Με «προπονητή» της νέας ομάδας τον Πανουργιά Παπαϊωάνου !!!

Η γυμνάστρια Αλεξάνδρα Παυλέτση, μια εντυπωσιακή παρουσία στον τόπο μας, επιμελείται εδώ και πολλά χρόνια την σωματική μας άσκηση και υγεία στα γυμναστήρια Home στη Λαμία.

Ασύχαστη όμως, η δράση της δεν σταματάει εδώ. Διδάσκει παραδοσιακούς χορούς σε παιδιά στον σύλλογο "Πήγασος" και επι σειρά ετών είναι υπεύθυνη παιδαγωγός στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα στον πολυχώρο Νisi στις Ράχες.

Η Λαμιώτισσα γυμνάστρια ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα, στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Έχοντας ειδικότητα Ειδική Φυσικής Αγωγής εργάστηκε με αγάπη και ευαισθησία σε δομές και κατασκηνώσεις ΑΜΕΑ.

Στη συνέχεια αποφοίτησε απο το Τμήμα της Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λαμίας και συμπλήρωσε το βιογραφικό της με το μεταπτυχιακό  δίπλωμα στην Υπολογιστική Ιατρική και Βιολογία. Διδάσκουσα χρόνια στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο Τμήμα Νοσηλευτικής του πρώην ΤΕΙ Λαμίας και στη συνέχεια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Καθηγήτρια στο Τομέα της Υγείας, Ευεξίας και Πρόνοιας, η οργανική της τοποθέτηση πλέον είναι στο 2ο ΕΠΑ.Λ. Λαμίας.

Η Αλεξάνδρα είναι παντρεμένη με τον Γεωπόνο Δημήτρη Χαντζή, έχει μια κόρη και τονίζει την σημαντικότητα του θεσμού της οικογένειας και την αγάπη της για τα παιδιά.

«Παράπονο και θλίψη με πιάνει, που είμαι τόσα χρόνια θεατής μιάς συνεχόμενης πτωτικής πορείας της πόλης μας. Είναι δυνατόν? Αναρωτιέμαι.....

Στις Θερμοπύλες που έγραψε ιστορία ο Λεωνίδας, στην Αλαμάνα που θυσιάστηκε ο Διάκος, στο Γοργοπόταμο το σύμβολο της Ενωμένης Εθνικής Αντίστασης. Τόσες βαρυσήμαντες τοποθεσίες και ονόματα!

Ένας τόπος τόσο προικισμένος με ιστορία, πολιτισμό, φυσικό κάλλος, αναβλύζοντα ιαματικά νερά, σημαντικά θρησκευτικά σημεία αναφοράς....και αργοσβήνει...Φτάνει ως εδώ...

Τάσσομαι στο πλευρό του Πανουργιά Παπαϊωάννου, έναν άνθρωπο που σέβομαι και θαυμάζω και πιστεύω ότι μπορεί να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει, ως ένας καλός προπονητής, τη νέα δυνατή ομάδα της Δημοτικής Παράταξης "Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία". Η επόμενη μέρα θα ξεκινήσει με διάθεση για εργασία, αγάπη και όραμα για τον τόπο μας.

Οι νεότεροι βγαίνουμε μπροστά και αναπολώντας τα όμορφα χρόνια που πέρασαν, διεκδικούμε να ορίσουμε την τύχη και την πορεία της τοπικής κοινωνίας. Ευχή και στόχος μας να είναι άξια η πολιτιστική και φυσική κληρονομιά που θα αφήσουμε στα παιδιά μας ..», τονίζει η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αλεξάνδρα Παυλέτση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση