Kids' College στη Λαμία: Ο ιδανικός χώρος μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου στο Σχολικό Συγκρότημα "ΣΕΒΑΣΤΟΥ"!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2023 08:18 Kids' College στη Λαμία: Ο ιδανικός χώρος μελέτης για μαθητές Δημοτικού Σχολείου στο Σχολικό Συγκρότημα "ΣΕΒΑΣΤΟΥ"!

Εσύ γνωρίζεις ότι υπάρχει ένας ιδανικός χώρος στην πόλη μας, όπου έμπειροι εκπαιδευτικοί αναλαμβάνουν την καθημερινή προετοιμασία των παιδιών για όλα τα μαθήματα της επόμενης μέρας;

Έπειτα από 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας κι επιτυχημένης πορείας στον χώρο της εκπαίδευσης, το Σχολικό Συγκρότημα "ΣΕΒΑΣΤΟΥ", αφουγκραζόμενο τις ανάγκες της σύγχρονης οικογένειας, δημιούργησε το Kids' College, έναν ιδανικό χώρο μελέτης που απευθύνεται σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας!

Το Kids' College λειτουργεί μέσα σε ένα ευχάριστο και υποστηρικτικό μαθησιακό περιβάλλον, στελεχωμένο από έμπειρους, καταρτισμένους εκπαιδευτικούς.

Η αγάπη για τα παιδιά, η ποιότητα διδασκαλίας και η επιστημονική γνώση αποτελούν εχέγγυα για τη σωστή προετοιμασία τους και έχουν συμβάλει στην αναγνώριση του Kids' College από τους γονείς ως κορυφαίο χώρο μελέτης για τα παιδιά τους.

Στο Kids' College τα παιδιά μελετούν αποτελεσματικά τα μαθήματά τους για την επόμενη μέρα, κερδίζοντας χρόνο για παιχνίδι με τους φίλους τους, για ενασχόληση με τα αγαπημένα τους hobbies και για ξέγνοιαστες οικογενειακές στιγμές!

Τηλέφωνα: 22310 38261 & 697 901 3890
Διεύθυνση: Ηρώων Πολυτεχνείου 53, Νεάπολη,  Λαμία

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση