Λίνα Αλεξανδρή: «Επιμένουμε πεισματικά στην καρδιά της Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Οκτωβρίου 2023 08:06 Λίνα Αλεξανδρή: «Επιμένουμε πεισματικά στην καρδιά της Ελλάδας»

Η Σταυρούλα (Λίνα) Αλεξανδρή - Γεωργίου, μία γυναίκα που καταφέρνει να είναι πάντα στην πρώτη γραμμή, υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος, με το συνδυασμό «Επιμένουμε στην καρδιά της Ελλάδας» του Φάνη Σπανού.

Η Λίνα είναι μια δραστήρια εργαζόμενη γυναίκα, μια πολύτεκνη μητέρα η οποία, με το δυναμισμό και τη μεθοδικότητα που την διακρίνουν, θέλει να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο, μίλησε στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για τους λόγους που την οδήγησαν να διεκδικεί την εκλογή της στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Συνέντευξη:

LR: Bλέπουμε πως είστε μία δυναμική προσωπικότητα...

ΑΠ: Η αλήθεια είναι ασχολούμαι με πολλά πράγματα. Πρωτίστως είναι η φροντίδα των παιδιών μου και σε δεύτερη μοίρα είναι η δουλεία μου...την οποία και αγαπώ. Εργάζομαι και επιβλέπω τις επιχειρήσεις του συζύγου μου και τρίτον μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα και να εξελίσσομαι ως άνθρωπος.

LR: Σας είδαμε να οδηγείται και νταλίκα

ΑΠ: Η οδήγηση είναι κάτι που αρέσει άλλωστε δεν θα μπορούσα να μην έχω όλα τα διπλώματα από τη στιγμή που ασχολούμαι με φορτηγά όλη την ημέρα.

LR: Τι συντέλεσε στο να πάρετε την απόφαση να κατέβετε υποψήφια με τον συνδυασμό του Φάνη Σπανού;

ΑΠ: Ο Φάνης συντέλεσε σε αυτή μου την απόφαση. Αρχικά τον αγαπώ και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Είναι πρώτα φίλος και μετά Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος για εμένα. Έχει Ήθος, Αξιοπρέπεια και Επιμονή σε ό,τι κάνει. Επιπλέον με εκπλήσσει καθημερινά με το πόσα κρυφά ταλέντα και ηγετικές ικανότητες έχει.

LR: Πως είναι η σχέση με τους συνυποψήφιους σας;

ΑΠ: Όλο αυτό το διάστημα θεωρώ πως ήταν μια καλή εμπειρία για όλους μας. Προσωπικά γνώρισα πολύ καλά παιδιά και αξιόλογα, ο καθένας με την δική του ξεχωριστή πορεία και περνούσαμε τέλεια στις περιοδείες μας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον καθένα ξεχωριστά γιατί ο καθένας το αξίζει.

LR: Η επόμενη μέρα;

ΑΠ: Η επόμενη μέρα είμαι σίγουρη πως θα βρει τον Φάνη Σπανό και πάλι Περιφερειάρχη Στερεάς  Ελλάδος. Ευελπιστώ στην εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, χωρίς η εκλογή μου να αποτελεί αυτοσκοπό, επιθυμώ όμως να είμαι μέλος αυτής της αξιόλογης ομάδας του συνδυασμού μας, που είναι γεγονός ότι αποτελείται από δυνατές προσωπικότητες οι οποίες είναι έτοιμες να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα καλύτερο αύριο στον τόπο μας και πιστεύω σε αυτό, επομένως κάθε ψήφος είναι πολύτιμη.

Πάμε δυνατά για τη νίκη…

Γιατί επιμένουμε στη καρδιά της Ελλάδος.

Επιμένουμε
Πεισματικά

Ιερά
Μεθοδικά
Εκπροσωπώντας
Νέες ιδέες με
Οραμα και
Υπερασπίζοντας αυτές
Με

Επιμονή για την καρδιά της Στερεάς Ελλάδος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση