Λαμία: Κλείστε το ραντεβού σας για laser αποτρίχωση με -50% για όλο το Νοέμβριο!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 09:22 Λαμία: Κλείστε το ραντεβού σας για laser αποτρίχωση με -50% για όλο το Νοέμβριο!

Το έμπειρο προσωπικό στο δερματολογικό ιατρείο του Βασίλη Παπαευθυμίου, Ροζάκη Αγγελή 32 στη Λαμία, σας περιμένει για ανώδυνη εφαρμογή αποτρίχωσης με το νέο μηχάνημα Soprano - Εκμεταλλευτείτε την προσφορά για -50% σε κάθε συνεδρία!

Προσφορά Νοεμβρίου:

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας στο 2231035300 και κερδίστε έκπτωση 50% σε κάθε σας συνεδρία για τις περιοχές: μασχάλες, μπικίνι, πόδια.

 

 

Η αποτρίχωση με laser δίνει τέλος στην ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τρόπο ασφαλή και γρήγορο.

Στο ιατρείο του Βασίλη Παπαευθυμίου για την επίτευξη της απαλλαγής της τριχοφυΐας, έχουμε εξασφαλίσει το καινοτόμο μηχάνημα Soprano με την παντενταρισμένη τεχνολογία Super Hair Removal.

Η τεχνολογία SHR επιτρέπει ανώδυνη εφαρμογή ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές όπως οι μασχάλες και το μπικίνι. Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας και επιτυγχάνεται σταθερή μείωση της τριχοφυΐας με ορατά αποτελέσματα από τη 1η συνεδρία.  

Απαλλαγείτε οριστικά από την τριχοφυΐα σε μασχάλες, μπικίνι και πόδια με -50% και μόνο με 80€ ανά συνεδρία!

Δερματολογικό ιατρείο Βασίλη Παπαευθυμίου
Ροζάκη Αγγελή 32 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2231 035300

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση