Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Νοεμβρίου 2023 08:16 Το Φυλλάδιο Lidl έχει βγει

Κάνε ένα μαγικό ταξίδι με την κάρτα Lidl Plus!

Κάνε τις Lidl αγορές σου με την κάρτα Lidl Plus και μπες στην κλήρωση για 1 από τα 10 μαγικά ταξίδια, αξίας 5.000€, στην Disneyland!

Ανακάλυψε τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά στα καταστήματά μας! Βάλε στο καλάθι σου επιλεγμένα και ποιοτικά προϊόντα και απόλαυσε καθημερινά, γεύση και συμφέρουσες τιμές Lidl! Ακόμη, βρες εκλεκτές γεύσεις DELUXE για το τραπέζι σου. Διάλεξε πάνω από 200 γευστικά και ποιοτικά, αλμυρά ή γλυκά προϊόντα που φέρνουν τα Lidl και πρόσφερε ξεχωριστά πιάτα στους αγαπημένους σου!

Επίσης, απόκτησε εργαλεία, χρηστικά είδη και αξεσουάρ για τη φροντίδα του αυτοκινήτου σου, ώστε οι βόλτες σου να είναι πάντα ασφαλείς και ξεκούραστες!

Δώσε μια μοντέρνα αισθητική στην κουζίνα σου με είδη και σκεύη που θα σου λύσουν τα χέρια. Εμπλούτισε την γκαρνταρόμπα των μικρών μας φίλων με μοντέρνα και ζεστά ρούχα!

Τέλος, νιώσε τη μαγεία των Χριστουγέννων και φέρτη στο χώρο σου με όμορφα στολίδια και είδη διακόσμησης, για μικρούς και μεγάλους!

Βρες τα όλα στα καταστήματα Lidl σε όλη την Ελλάδα!

Δες το Φυλλάδιο εδώ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση