Λαμία: Έναρξη μαθημάτων παιδικής και νεανικής χορωδίας στο Ωδείο «Εν Ωδαίς»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 08:53 Λαμία: Έναρξη μαθημάτων παιδικής και νεανικής χορωδίας στο Ωδείο «Εν Ωδαίς»

Με υπεύθυνη καθηγήτρια τη βραβευμένη μαέστρο, εντός και εκτός Ελλάδος, κα. Παπαποστόλου Μάϊρα

Το Ωδείο «Εν Ωδαίς» Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την δημιουργία καθώς και την έναρξη των μαθημάτων της παιδικής και νεανικής χορωδίας του.

Υπεύθυνη καθηγήτρια είναι η βραβευμένη μαέστρος εντός και εκτός Ελλάδος σε πολλούς διαγωνισμούς κα. Παπαποστόλου Μάϊρα η οποία έχει διατελέσει επί σειρά ετών μαέστρος στην χορωδία Albatros του Μουσικού σχολείου Λαμίας.

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 και ώρες 10.00 – 12.00 στην αίθουσα συναυλιών του ωδείου μας

Για λεπτομέρειες απευθυνθείτε στην γραμματεία του Ωδείου καθημερινά από 15.30 έως 20.30.

Βιογραφικό Μαρίας Παπαποστόλου

Η Μαρία Παπαποστόλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος και διπλωματούχος πιάνου στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών όπου και απέσπασε Β ‘ βραβείο. Συνέχισε τις σπουδές της στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου, λαμβάνοντας συνεχείς υποτροφίες. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια με διακεκριμένους πιανίστες όπως η Ελένη Μουζάλα, ο Λάμπης Βασιλειάδης, ο Βασίλης Τσαμπρόπουλος, ο Δημήτρης Τουφεξής, ο Rafik Kuliev, ο Marek Jablonski, και πήρε το πτυχίο της ως σολίστ πιάνου.Έχει συνεργαστεί με διάφορους καλλιτέχνες ως solist πιάνου όπως η Ευανθία Ρεμπούτσικα, ο Παντελής Θαλασσινός, η Μελίνα Κανά, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Από το 2002 διδάσκει πιάνο στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας μέχρι σήμερα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά σεμινάρια διεύθυνσης χορωδίας όπως με την Therees Hibbard, τη Μαρία Έμμα Μελιγκοπούλου, τον Basilio Astulez Duque, τον Joshi Kinoshita, και έχει λάβει μέρος στη Θερινή Ακαδημία της Κέρκυρας.

Το 2016 δημιούργησε τη χορωδία AlBaTroS στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας που απαρτίζεται από 45 μαθητές γυμνασίου και Λυκείου. Έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και διαγωνισμούς όπου κι έχουν λάβει σημαντικές διακρίσεις όπως το 1ο βραβείο εκτός συναγωνισμού στη Χ.Ο.Ν και το 2ο βραβείο και ασημένιο μετάλλιο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μουσικής «Δ.Μητρόπουλος», και μέχρι σήμερα συνεχίζουν το μουσικό τους ταξίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 22310 51357.

Ωδείο «Εν Ωδαίς»
Μάρκου Μπότσαρη 3 - Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 51357
Site:
www.enwdais.gr
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Facebook: Εν Ωδαίς
Instagram: Εν Ωδαίς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση