Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Φθιώτιδος Συμεών για τα τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 09:04 Η εκ βαθέων εξομολόγηση του Φθιώτιδος Συμεών για τα τέσσερα χρόνια από την ενθρόνισή του

«Ζητώ να με συγχωρέσετε για τα λάθη μου... Είμαι ο πρώτος που καταδικάζω τον εαυτό μου κάθε μέρα», λέει συγκινημένος ο Μητροπολίτης μέσα από το LamiaReport απευθυνόμενος στους κατοίκους της Φθιώτιδας.

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2019 όταν ο Φθιωτικός λαός είχε υποδεχθεί στην πλατεία Πάρκου το νέο του Ποιμενάρχη, ο οποίος θυμάται με συγκίνηση εκείνη την ημέρα, έχοντας χαραγμένη στη μνήμη του την εικόνα του κάστρου της πόλης.

Ο Σεβασμιώματος ανοίγει την καρδιά του στο LamiaReport και τον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο μιλώντας για το "ταξίδι" των πρώτων τεσσάρων ετών στη Φθιώτιδα. 

Μας λέει ποια ήταν η πιο δύσκολη, αλλά και η πιο ευχάριστη στιγμή που βίωσε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ενώ μας εξηγεί πως οραματίζεται όλη τη Φθιώτιδα ως μια οικογένεια.

Επίσης έστειλε ένα μήνυμα σε όλους τους σχολιαστές του Facebook, λέγοντάς τους: «Να ξέρετε πως δε διαβάζω ποτέ τα σχόλια στις αναρτήσεις στο Facebook. Αν κανείς φαντάζεται ότι βλέπω κάτι που γράφει, να ξέρει δεν τα βλέπω...»

Τέλος ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας ζητά συγχώρεση λέγοντας πως είναι ένας νέος άνθρωπος, ο όποιος δικαιούται επιείκειας, καλοσύνης αλλά και βοήθειας και είναι προτιμότερο από το να απαιτείς ή να περιμένεις, να έρχεσαι να στηρίζεις και να βοηθάς.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξης στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ολόκληρη την εκ βαθέων εξομολόγηση του Φθιώτιδος Συμεών στο LamiaReport στην επέτειο από τα τέσσερα χρόνια της ενθρόνισής του:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση