Το INTERED Λαμίας ενισχύει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023 07:49 Το INTERED Λαμίας ενισχύει το 24ο Δημοτικό Σχολείο Λαμίας

Το εκπαιδευτικό κέντρο INTERED Λαμίας προχώρησε σήμερα στην ευγενική χορηγία ενός κλιματιστικού σώματος θέρμανσης – ψύξης για τις ανάγκες του 24ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας στην Αγία Παρασκευή.

Ο Διευθυντής του σχολείου, κος Δρόσος Βασίλης δήλωσε: «Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά το εκπαιδευτικό κέντρο INTERED Λαμίας για την προμήθεια κλιματιστικού το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες μαθητών και εκπαιδευτικών. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να λαμβάνουμε βοήθεια από όσους συμπολίτες μας είναι σε θέση να συνδράμουν το έργο μας.»

Παράλληλα ο ιδιοκτήτης του INTERED Λαμίας, κος Καρκανόπουλος Παναγιώτης δήλωσε:

«Τα παιδιά μας και οι εκπαιδευτικοί τους είναι το μέλλον του τόπου μας. Είναι χρέος και συνάμα τιμή μας, να τους στηρίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Υποστηρίζουμε έμπρακτα την ιδιωτική πρωτοβουλία και δηλώνουμε παρόντες και συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο που επιτελείται καθημερινά στα σχολεία μας. Ευχόμαστε Καλές Γιορτές με υγεία και δύναμη σε όλους.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση