Τελικά ποιοι Λαμιώτες βρίσκονται πίσω από την "AlreadyLoved";

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 09:27 Τελικά ποιοι Λαμιώτες βρίσκονται πίσω από την "AlreadyLoved";

Η Λαμιώτικη εταιρεία AlreadyLoved κάνει και πάλι τη διαφορά, με την τεράστια απήχηση που έχει η τελευταία της κολεξιόν, με αγαπημένα streetwear clothing.

Κατάφερε και πάλι να "τραβήξει τα βλέμματα" σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Τελικά ποιοι Λαμιώτες βρίσκονται πίσω από αυτή την εταιρεία ρούχων;

Η AlreadyLoved είναι μια ελληνική εταιρεία ρούχων με έδρα τη Λαμία, η οποία έχει καταφέρει να δημιουργήσει χαμό στην ελληνική κουλτούρα streetwear fashion με δημιουργίες και συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και στο εξωτερικό.

Πίσω από αυτή την επιτυχία «κρύβονται» δύο νεαροί Λαμιώτες, ο Αλέξανδρος Λιάσκος και ο Γιώργος Μπαχλαβάς. Στυλ, υψηλή αισθητική, νέες ιδέες και όρεξη για δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά και των δύο.

Κάθε της συλλογή αποτελείται από μοναδικά κομμάτια, άριστης ποιότητας, για ξεχωριστό στυλ και ιδιαίτερες εμφανίσεις με την υπογραφή μίας εταιρείας από τον τόπο μας.

Η νέα συλλογή, με τα εκπληκτικά νέα σχέδια,  έγινε ήδη sold out μέσα σε μία εβδομάδα!

Μπορείτε να βρείτε διαθέσιμες κολεξιόν στο: www.alreadylovedcc.com

AlreadyLoved clothing
Facebook:
AlClothing
Instagram: alreadylovedcc

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση