NeedleMed: Η ιατρός Ελένη Χαρ. Ροϊνά εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού στη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2023 09:12 NeedleMed: Η ιατρός Ελένη Χαρ. Ροϊνά εγκαινίασε το πρώτο Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού στη Λαμία!

Στον τόπο καταγωγής της, τη Λαμία, επέλεξε να δραστηριοποιηθεί μια νέα επιστήμονας.

Η ιατρός Ελένη Χαρ. Ροϊνά, είναι πιστοποιημένη από το «Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Βελονισμού Ελλάδος», αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό κέντρο από τη Διεθνή Εταιρεία Ιατρικού Βελονισμού (ICMART) και προσφέρει τις υπηρεσίες της σε έναν ειδικά διαμορφωμένο επαγγελματικό χώρο στο κέντρο της πόλης μας, ως Βελονίστρια.

Πρόκειται για το πρώτο Κέντρο Ιατρικού Βελονισμού στην πόλη της Λαμίας, ένα υπερσύγχρονο ιατρείο που στόχο έχει την αρτιότερη και επιστημονική αντιμετώπιση του κάθε ασθενούς και των προβλημάτων του.

Τα εγκαίνια του νέου ιατρείου, στην οδό Μανωλίδου 11 στη Λαμία, πραγματοποιήθηκαν σε μια όμορφη, ζεστή ατμόσφαιρα που τη ζέσταναν ακόμη περισσότερο τα χαμόγελα και οι θερμές ευχές των φίλων, συγγενών αλλά και πλήθους κόσμου που παρευρέθηκε.

Η ιατρός πραγματοποιεί επισκέψεις κατόπιν ραντεβού.

Ώρες λειτουργίας ιατρείου:

Δευτέρα – Παρασκευή: 09:30-20:00

Σάββατο: 09:30-14:30

Περισσότερες πληροφορίες, συχνές ερωτήσεις και λεπτομέρειες σχετικά με τον βελονισμό και τις υπηρεσίες του ιατρείου NeedleMed στην ιστοσελίδα http://www.needlemed.gr

 

NeedleMed
Μανωλίδου 11, 3ος όροφος
35131 Λαμία
Τηλ: 22310 25633 & 6906405366
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ιστοσελίδα: https://needlemed.gr/
Facebook: Needlemed
Instagram: needlemedgr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση