Έκαστος στο είδος του και το Boutique στα πάρτυ!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 08:50 Έκαστος στο είδος του και το Boutique στα πάρτυ!

Όλοι μας αναζητάμε για κάθε περίσταση στη ζωή μας του καλύτερους της αγοράς, ώστε να τους εμπιστευτούμε τις σκέψεις μας και τις προτιμήσεις μας και στο τέλος της ημέρας να έχουμε ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα. 

Έτσι συμβαίνει και στη οργάνωση ενός event - παρτυ. Όλοι βλέπουμε φωτογραφίες και σκηνικά που θυμίζουν καλοστημένο σενάριο από ταινία και πιστεύουμε πως ποτέ δεν θα μπορούσαμε μόνοι μας και εντός ενός ρεαλιστικού budget να δημιουργήσουμε αυτές τις εικόνες στο σπίτι μας. 

Κι όμως όλα αυτά είναι ψέμα. Μπορεί ο καθένας μας να το κάνει απλώς με μια επίσκεψη στα καταστήματα Boutique Party Shop.



Έτσι η εταιρία Boutique Party Shop από το 2008 βρίσκεται πάντοτε στο πλάι των πελατών της και με τη μεγαλύτερη ποικιλία σε είδη πάρτυ, μπαλόνια, είδη μπάτσελορ και γάμου σας δίνει τη δυνατότητα να γιορτάζετε τις χαρούμενες στιγμές της χρονιάς σας, όπως θα θέλατε ή φαντάζεστε.

Είδη πάρτυ

Κάθε πάρτυ όταν έχει θεματική προσέγγιση αυτομάτως είναι και πιο όμορφο. Τόσο στο ηλεκτρονικό κατάστημα, όπως και στα φυσικά καταστήματα Boutique Party Shop, 
Το να επιλέξει κάποιος θέμα δεν είναι εύκολο, καθώς υπάρχουν τόσο για αγόρια  όσο και για κορίτσια επιλογές που θα δυσκολέψουν το task.
Το σίγουρο είναι πως είτε μεγάλος, το πάρτυ θα είναι ξεχωριστό.

Διακόσμηση - Μπαλόνια
 
Εξερευνώντας τα καταστήματα Boutique Party Shop θα εντοπίσετε πολλά έξτρα προϊόντα που θα κάνουν το event σας να ανέβει επίπεδο. Μιλάμε για όλους αυτούς τους κωδικούς που θα βοηθήσουν στη γενικότερη διακόσμηση του χώρου και της τούρτας. 
Κανένα πάρτυ δεν πλαισιώνεται μόνο με θεματικές επιλογές. Χρειάζονται γιρλάντες, γιρλάντες tassel με χρώματα, pom pom, runnerδιακοσμητικά για τη τούρτα και το τραπέζι που θα ολοκληρώσουν οπτικά και πρακτικά το event και θα ολοκληρώσουν την εικόνα που ήδη ονειρευόσασταν. 
 
Η τελευταία αλλά βασική πινελιά για το χώρο σας είναι τα μπαλόνια. Σίγουρα στα πρότυπα γνωστών εφαρμογών (Pinterest, Instagram) το event που έχετε κατά νου να οργανώσετε θα έχει τη γωνιά του για τις αναμνηστικές φωτογραφίες, που θα πλαισιωθεί από την DIY γιρλάντα μπαλονιών.
Παρέα με τη γιρλάντα που θα δημιουργήσετε , μπορείτε να γεμίσετε και το χώρο με μπαλόνια λάτεξ ή foil φουσκωμένα με ήλιο και να έχει ο χώρος και χρώματα και διαφορετικές επιλογές διακόσμησης. 
 
Βήμα βήμα με μια επίσκεψη στα καταστήματα Boutique Party Shop, ολοκληρώνεται η εκδήλωση σας και σίγουρα το μόνο που λείπει είναι μουσική και φώτα . (Μην ξεχνάμε τους καλεσμένους , γι΄αυτό στείλτε νωρίς τις προσκλήσεις.

Μουσική - Φώτα 
 
Το βασικό συστατικό για την καλοπέραση των καλεσμένων είναι ο ήχος και τα φωτορυθμικά. Με τις επιλογές της εταιρείας Boutique Party Shop δεν χρειάζεται να τα σκέφτεστε ξεχωριστά. Όλες σχεδόν οι επιλογές στις συσκευές καραόκε - ηχείων - φωτορυθμικών, έχουν ενσωματωμένα και τα δύο. 
 
Ξεκινάει το τραγούδι και ταυτόχρονα ξεκινάει και ο χορός. Όλη η αίθουσα θα μετατραπεί σε μια μεγάλη πίστα και σε συνδυασμό με όλη την προετοιμασία με τη διακόσμηση, την επιλογή του θέματος αλλά και τα μπαλόνια, το πάρτυ σας θα μείνει στο μυαλό των καλεσμένων ως το top event που βρεθήκανε.
 
 
Έτσι μην χάνετε χρόνο! Επισκεφτείτε τα καταστήματα Boutique Party Shop και παρέα με την άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας, θα μπορέσετε βήμα βήμα να δημιουργήσετε το event των ονείρων σας!

Τμήμα E-shop: www.boutiquepartyshop.gr
Τηλ: +30 211 0133 900

Καταστήματα:
Ανδρέα Παπανδρέου 20, Γλυφάδα
Τηλ: +30 210 8940 152

Boutique Party Shop Λεωφόρος Ελ.Βενιζέλου 16, Καλλιθέα
Τηλ: +30 210 957 3725

Boutique Party Shop Δουκίσσης Πλακεντίας 11, Χαλάνδρι
Τηλ: +30 210 680 1121

Boutique Party Shop PICK UP STORE Λεωφόρος Ευέλπιδων 66 Βάρη
Τηλ: +30 210 9655 554

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση