Λαμία: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων "Move Cars by Georgiadis"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Δεκεμβρίου 2023 09:40 Λαμία: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων "Move Cars by Georgiadis"

Το νέο κατάστημα "Move Cars by Georgiadis" ήρθε στη Λαμία για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία αγοράς στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Σας περιμένουν στα εγκαίνια του καταστήματος που θα πραγματοποιηθούν σήμερα Παρασκευή στις 19:00.

Δέσμευσή τους η προσφορά οχήματος στην καλύτερη σχέση ποιότητας - τιμής και με εμπειρία 40 χρόνων.

Στα εγκαίνια θα βρείτε μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων από ελληνικές αντιπροσωπείες, φαγητό από το FoodLocker, ποτό από Vangabundos bar on Wheels και φυσικά Live μουσική από την ερμηνεύτρια Τζένη Γεωργιάδη!

Το μαγαζί βρίσκεται στο 2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών και αποτελεί το υποκατάστημα του ομίλου εταιριών Georgiadis Cars με έδρα την Αθήνα. Η εταιρεία έχει το κεντρικό κατάστημα στη Νίκαια, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 57 και άλλα 3 υποκαταστήματα, 2 στην Αττική και ένα στην Τήνο.

Σε όλα τα αυτοκίνητα δίνεται εγγύηση χιλιομέτρων και εγγύηση ατρακάριστου.
 

Είτε ψάχνετε για ένα οικονομικό όχημα για την καθημερινή σας μετακίνηση, είτε ένα πολυτελές SUV για τις οικογενειακές σας εκδρομές, εδώ θα βρείτε την ιδανική επιλογή.

Η ομάδα του "Move Cars by Georgiadis" αφιερώνει προσοχή στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα.

Κάθε αυτοκίνητο περνάει από αυστηρούς ελέγχους για να διασφαλιστεί η άριστη κατάστασή του πριν καταλήξει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη του.

Georgiadis Cars
2ο χλμ. Ν.Ε.Ο. Λαμίας - Αθηνών

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2231100079 & 6975843546

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση