Λαμία: Η «KOPANIS» καλεί σήμερα όλους τους επαγγγελματίες σε ένα ξεχωριστό masterclass

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 10:14 Λαμία: Η «KOPANIS» καλεί σήμερα όλους τους επαγγγελματίες σε ένα ξεχωριστό masterclass

Μία νέα συνεργασία στρατηγικής σημασίας ανακοινώνει η εταιρεία «KOPANIS S.A.».

Αν είσαι επαγγελματίας τότε αυτό το masterclass σε ενδιαφέρει! Έλα τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, στη 1:00' το μεσημέρι, και γνώρισε τις πιο σύγχρονες τάσεις των αλκοολούχων και μη ποτών.

Η εταιρεία «KOPANIS S.A.» ανταποκρινόμενη στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της αλλά και στις νέες τάσεις της μπαρ σκηνής και της αγοράς, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρεία «GRANIKAL», αποκλειστικό διανομέα premium αλκοολούχων και μη αλκοολούχων ποτών.

Με τη συνεργασία αυτή η «KOPANIS S.A.» συνεχίζει να πρωτοπορεί και να παρέχει στους πελάτες της και στους καταναλωτές τα κορυφαία προϊόντα υψηλής ποιότητας του portfolio της «GRANIKAL» για τους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας και Βοιωτίας.

Έτσι διοργανώνεται ένα masterclass για την spirit industry μόνο για επαγγελματίες με κορυφαίους bartenders της χώρας μας, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023 στη 13:00 στις εγκαταστάσεις της «KOPANIS S.A.» στο Κόμμα Φθιώτιδας.

«GRANIKAL» ξεχωρίζει γιατί το βασικό της κριτήριο είναι η δυνατότητα επιλογής καινοτόμων προϊόντων με υψηλή ποιότητα και χαρακτηριστικά, που προσφέρουν στους καταναλωτές αλλά και σε community members το μέγιστο.

«KOPANIS S.A.»
4ο χλμ π. Εθν. οδού Λαμίας Αθηνών
Θέση Αγ. Σωτήρας, Κόμμα Φθιώτιδας. Λαμία

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22310 30064, 30065

Site: kopanis.gr
Βρείτε τους επίσης σε Facebook & Instagram

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση