Ροδίτσα Λαμίας: Κάθε Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στον «Πανικός Live»!

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2023 09:06 Ροδίτσα Λαμίας: Κάθε Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο στον «Πανικός Live»!

Με το καλύτερο λαϊκό σχήμα της περιοχής, σας υπόσχεται αξέχαστες βραδιές! Ανοιχτά και τις ημέρες των εορτών: 23-24-25/12 και 30-31/12 - 01/01/24. Κάντε την κράτησή σας!

Ο «Πανικός Live», Τσεκούρα 31 στη Ροδίτσα Λαμίας, ξέρει καλά πώς να σας χαρίσει μοναδικές βραδιές.

Το δυνατό λαϊκό σχήμα με τους: Βαγγέλη Γκούρλια, Άννα Δούκα, Ελένη Σιγανού και Νίκο Χονδραλή, αναλαμβάνει τη διασκέδασή σας κάθε Σάββατο βράδυ.

Τηλέφωνο κρατήσεων: 6976396565

Ο «Πανικός Live» είναι το κέντρο διασκέδασης που έλειπε από την περιοχή, ώστε κάθε Σαββατόβραδο να απολαμβάνετε live μουσική.

Αγαπημένα τραγούδια κάθε εποχής, ποτά όλων των ειδών και άφθονος χορός, είναι όλα όσα θα συναντήσετε στο κέντρο διασκέδασης της Ροδίτσας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την κράτησή σας και μαζί με την αγαπημένη σας παρέα, να ετοιμαστείτε για ατελείωτη διασκέδαση μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Και στις γιορτές ο προορισμός είναι ένας... «Πανικός Live», στη Ροδίτσα Λαμίας!

Σας περιμένουμε!

«Πανικός Live»
Τσεκούρα 31 - Ροδίτσα Λαμίας
Τηλέφωνο κρατήσεων: 6976396565
Facebook:
Πανικος LIVE

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση