H Στυλίδα επιτέλους αποκτά αυτό που της έλειπε!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Φεβρουαρίου 2024 11:36 H Στυλίδα επιτέλους αποκτά αυτό που της έλειπε!

Το Stilida Delivery είναι αυτό που τόσο καιρό περιμέναμε…super market με ένα κλικ στο σπίτι σου χωρίς να χάνεις χρόνο και χρήμα από την καθημερινότητά σου!

Όλοι το έχουμε χρειαστεί, όλοι το έχουμε αναζητήσει και τελικά η λύση είναι εδώ για εμάς!

Τώρα ολόκληρος ο Δήμος Στυλίδας αλλά και η Λαμία μπορούν από την ευκολία του κινητού ή του υπολογιστή τους να κάνουν την παραγγελία τους.

Ένας «ανήσυχος» επιχειρηματίας της Φθιώτιδας που εδώ και χρόνια έβλεπε να λείπει από την περιοχή μας η υπηρεσία του online super market delivery, το έκανε πράξη με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο, με ένα άκρως εύχρηστο και σύγχρονο site, μέσω του οποίου ο επισκέπτης κάνει όποια ώρα της ημέρας επιθυμεί τις αγορές του, σε ολόκληρο το Δήμο Στυλίδας.

Και αν αναρωτιέσαι για τη λίστα των προϊόντων…είναι τόσο μεγάλη που χάθηκε το μέτρημα!

Μπορείς να βρεις τα απαραίτητα τρόφιμα για το σπίτι, προϊόντα ατομικής υγιεινής, απορρυπαντικά, καλλυντικά, όλα όσα χρειάζεσαι για το βρέφος ή το παιδί σου, ακόμα και για το κατοικίδιό σου… φυσικά στις καλύτερες τιμές!!!

Και αυτό που όλοι αναζητάμε στα ράφια του super marketΠροσφορές!!! Οι πιο δυνατές προσφορές κάθε μέρα για εσένα που δε θες να χάνεις χρόνο και χρήματα σε μετακινήσεις.

Ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες ή τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, οι κάτοικοι της Στυλίδας και της ευρύτερης Ανατολικής Φθιώτιδας μπορούν τώρα να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα με μερικά κλικ, εξοικονομώντας τον πολύτιμο χρόνο τους.

Και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 6980409006 από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή 09:30 με 17:30.

Ποικιλία Προϊόντων

Ανεξαρτήτως των αναγκών σας, το Stilida Delivery φέρνει στο σπίτι μια ευρεία γκάμα προϊόντων. Από φρέσκα φρούτα και λαχανικά μέχρι οικιακά είδη, κρέας, τυροκομικά και προϊόντα υγιεινής. Η ποιότητα των προϊόντων είναι εγγυημένη, καθώς συνεργάζονται με τους καλύτερους παραγωγούς και προμηθευτές της περιοχής.

Τρόποι Πληρωμής

Χωρίς το άγχος των ουρών και των βαριών καλαθιών, η φιλική και εύχρηστη πλατφόρμα του Stilida Delivery, δίνει τη δυνατότητα μέσα από λίγα κλικ να επιλέξετε τα προϊόντα που χρειάζεστε και η πληρωμή να γίνει είτε εκείνη τη στιγμή με χρήση πιστωτικής κάρτας, μέσα από ένα ασφαλές περιβάλλον πληρωμής, είτε την προγραμματισμένη μέρα και ώρα παράδοσης με μετρητά ή ακόμα και με κάρτα.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Τα απομακρυσμένα χωριά, οι ηλικιωμένοι, οι οικογένειες με ελάχιστο χρόνο για ψώνια και πολλές ακόμα περιπτώσεις είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν μόλις χρησιμοποιήσουν το Stilida Delivery. Εσείς μπορείτε να επιλέξετε την ώρα και την ημέρα της παράδοσης και με ελάχιστο κόστος μεταφοράς όλα τα ψώνια της εβδομάδας να είναι στα χέρια σας.

Κόστη και ελάχιστη παραγγελία

Στυλίδα- Αγία Μαρίνα - Αυλάκι Μεταφορικά: 3€ και Ελάχιστη παραγγελία 20€

Νεράιδα - Καραβόμυλος - Αχινός - Ράχες Μεταφορικά: 5€ και Ελάχιστη παραγγελία 30€

Άνυδρο - Παλαιοκερασιά - Σπαρτιά - Αχλάδι - Βαθύκοιλο - Γλύφα - Πελασγία - Μύλοι Μεταφορικά: 10€ και Ελάχιστη παραγγελία 35€

Λαμία Μεταφορικά: 10€ και Ελάχιστη παραγγελία 40€

To Stilida Delivery είναι το νέο Online Supermarket της Στυλίδας και της Ανατολικής Φθιώτιδας και ήρθε για να σου λύσει τα χέρια.

Καλώς ήρθες στη νέα εποχή των αγορών - Καλώς ήρθες στο Stilida Delivery!

Μπες τώρα στο www.stilida-delivery.gr και ξεκίνα τις αγορές σου!

Κάνε την παραγγελία σου και με ένα μόνο τηλεφώνημα στο 6980409006.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση