Λαμία: Εσύ πού φτιάχνεις τα φρύδια σου;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:10 Λαμία: Εσύ πού φτιάχνεις τα φρύδια σου;

Αν θες να έχεις πάντοτε καλοσχηματισμένα φρύδια, χωρίς να χρειάζεται να τα βάφεις, τότε πρέπει να κλείσεις ένα ραντεβού στο «Για Νυχάκι».

Μάθε τα πάντα για την πιο hot τάση στο ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών.

Η τεχνική “Ombre μπορεί να δημιουργήσει ένα άκρως φυσικό, πλούσιο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Η Μαρία Καθάριου με την πολυετή εμπειρία της αναλαμβάνει να χαρίσει στο πρόσωπό σας την εικόνα που του αξίζει, καθαρό και φυσικό αποτέλεσμα.

Η τεχνική “Ombre” υπόσχεται να δημιουργήσει στα φρύδια σας μία ομαλή μετάβαση του χρώματος από τη μία άκρη στην άλλη, να επιτύχει ένα εφέ σκιάς και φωτός που θα προσθέσει διάσταση και βάθος στο μακιγιάζ.

Η εφαρμογή γίνεται με τη χρήση ημιμόνιμων χρωμάτων, τα οποία εφαρμόζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να προσομοιάζουν τη φυσική ανάπτυξη των τριχών στα φρύδια.  

Γιατί να επιλέξεις την τεχνική Ombre;

Η δύναμη της τεχνικής Ombre έγκειται στη δημιουργία μιας ομαλής μετάβασης χρωμάτων από τη βάση του φρυδιού προς την άκρη, με την ένταση του χρώματος να αυξάνεται σταδιακά.

Ένας από τους κύριους λόγους που κάνει την τεχνική αυτή τόσο δημοφιλή στο ημι-μόνιμο μακιγιάζ φρυδιών είναι η φυσική και μακράς διαρκείας εμφάνιση που προσφέρει. Αντί να φαίνονται υπερβολικά γεμάτα ή τεχνητά, τα φρύδια που δημιουργούνται με αυτήν την τεχνική φαίνονται φυσικά και εντυπωσιακά.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου στο 2231051552 και πάντοτε σε συνεννόηση με την Μαρία Καθάριου προσάρμοσε την εφαρμογή στο πρόσωπό σου, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σου.  Από την απαλή και φυσική εφαρμογή έως την πιο έντονη και δραματική, οι επιλογές είναι ατελείωτες στο «Για Νυχάκι».

Τέλος, η τεχνική Ombre είναι ιδανική για όσους αναζητούν μια μόνιμη λύση για το μακιγιάζ των φρυδιών τους, καθώς παρέχει μια μακράς διαρκείας επιλογή που διατηρεί την εμφάνισή τους αψεγάδιαστη καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το «Για Νυχάκι» μετρά πάνω από 17 χρόνια παρουσίας στο χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής των άκρων, προσφέροντας σε κάθε πελάτη την φροντίδα που του αξίζει!

Μπορείς να κλείσεις το ραντεβού σου τηλεφωνικά, καλώντας στο 22310 51552.

«Για Νυχάκι» - Μαρία Καθάριου
Πατρόκλου 23, Λαμία
τηλ: 22310 51552
Facebook: Για Νυχακι - Μαρια Καθαριου
Instagram: gia_nyxaki

 
 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση