MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:

Λαμία: -50% στην αγορά κρεβατιού μόνο από την CANDIA!

Λαμία: -50% στην αγορά κρεβατιού μόνο από την CANDIA!

Επισκέψου σήμερα κιόλας το κατάστημα της CANDIA, Περικλέους 2-4, στη Λαμία και απέκτησε το κρεβάτι των ονείρων σου!

Επωφελήσου της μεγάλης καλοκαιρινής προσφοράς και πάρε έκπτωση -50 % στο κρεβάτι, αν το συνδυάσεις με το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σου σώμα.

14 νέα στρώματα, για να καλύψουν την ανάγκη για αναζωογονητικό ύπνο, χωρισμένα σε 4 συλλογές, ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους:

Essentialγια την εισαγωγή στη φιλοσοφία ύπνουCANDIA.

PrincipalΗ σειρά στρωμάτων δημιουργήθηκε για να ξυπνάτε πραγματικά ξεκούραστοι, με ύφασμα από μπαμπού και 4 στρώματα: Apollonia, Akrotiri, Acanthus και Assos,

Luxuriantγια σταδιακή προσαρμογή στις καμπύλες του σώματος, ότι συνεπάγεται ένα ανατομικό στρώμα:Parga,Papingo,PellaκαιPhaistos.

Inventor, η σειρά που συνδυάζει τα σύγχρονα με παραδοσιακά υλικά. Ισχυρή στήριξη από κορυφαίας ποιότητας ελατήρια σε θήκες, γέμισμα από κοκοφοίνικα ή και αλογότριχα, σε 3 τύπους: Kamares, Kydonia και Knossos.

Όλα τα νέα στρώματα συνοδεύονται από τη νέα μεγαλύτερη εγγύησηCANDIA,όπουφτάνει τα 10 έτη για τη κατηγορία Inventor. Τώρα σε πάνω από 60 σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Επισκέψου το κατάστημα CANDIA τη Λαμίας και κάνε δικό σου το στρώμα που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο και στάση ύπνου.

Για περισσότερες πληροφορίες:

CANDIA κατάστημα Λαμίας
Υπεύθυνος καταστημάτων: Σεραφείμ Παπαγυιός
Τηλ. 22310 21870, 6978777916
Δ/νση: Όθωνος & Περικλέους, Λαμία