Λαμία: Τώρα την ΑΓΓΕΛΙΑ σου τη διαβάζουν πραγματικά χιλιάδες αναγνώστες!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 07:57 Λαμία: Τώρα την ΑΓΓΕΛΙΑ σου τη διαβάζουν πραγματικά χιλιάδες αναγνώστες!

Εδώ οι ΑΓΓΕΛΙΕΣ κοστίζουν ελάχιστα και έχουν αποτέλεσμα !!!

Η απήχηση που έχουν οι αγγελίες στο LamiaReport είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους αυτούς που έβαλαν μια οποιαδήποτε αγγελία. Αυτό συμβαίνει γιατί η σελίδα έχει καθημερινά πάνω από 80.000 επισκέψεις, αλλά και γιατί η αγγελία σας δεν εμφανίζεται μόνο στην ενότητα ΑΓΓΕΛΙΕΣ. Εμφανίζεται και μέσα στα άρθρα του LR ή ακόμη και στην αρχική σελίδα, στην κατηγορία αγγελίες κάτω από τα δημοφιλή.

Για οποιαδήποτε αγγελία δοκιμάστε την "αναγνωσιμότητα"  του LR και θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

ΑΚΙΝΗΤΑ (ΠΩΛΗΣΕΙΣ - ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ) - ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ - ΜΗΧΑΝΕΣ - ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΕΡΓΑΣΙΑ - ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ - ΟΙΚΙΑΚΑ - ΚΛΠ.

Υπάρχει επίσης και ειδικη κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ για να μπορεί κάποιος να καταχωρήσει ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ - ΓΑΜΟΥΣ - ΚΗΔΕΙΕΣ - ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ και οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό γεγονός. Επίσης οι Σύλλογοι και οι Φορείς μπορούν να δημοσιεύουν όλες τις δραστηριότητές τους, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις τους.

Το κόστος της Αγγελίας ξεκινάει από 20€ το μήνα. Μπορείτε εάν θέλετε να ζητήσετε να ενημερωθείτε και για τα επιλεγμένα πακέτα προβολής της Αγγελίας σας, που υπάρχουν στο LamiaReport.

Για οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 22310 66155 ή να μας επισκεφθείτε στα γραφεία μας πλατεία Πάρκου 13 (1ος όροφος), στο κέντρο της πόλης.

Πως μπορείς να στείλεις τη δική σου Αγγελία

  • Συμπλήρωσε τα στοιχεία στην ειδική φόρμα και πάτησε "Υποβολή Αγγελίας" (Το LamiaReport θα επικοινωνήσει μαζί σου πριν την δημοσίευση της αγγελίας για μια τελική επιβεβαίωση) .
  • Στείλε την αγγελία σου στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. (κείμενο και στοιχεία επικοινωνίας)
  • Τηλεφωνικά: Αν έχεις οποιαδήποτε απορία ή αν δεν μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινώνησε στο 22310 66155 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) και θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις την καταχώρηση της αγγελίας σου τηλεφωνικά.
  • Μπορείς επίσης  να περάσεις από τα γραφεία μας, στο κέντρο της πόλης, πλατεία Πάρκου 13 (1ο όροφος) - Λαμία.

Δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε την αναγνωσιμότητα και αποτελεσματικότητα της δικής σας ΑΓΓΕΛΙΑΣ στο LamiaReport.

Στείλε την αγγελία σου εύκολα και απλά πατώντας εδώ

Κάντε Like στη δεύτερη σελίδα μας, αποκλειστικά για αγγελίες, ώστε να λαμβάνετε πρώτοι τις ενημερώσεις για τις νέες αγγελίες της πόλης, στο Facebook  LamiaReport Αγγελίες

Και φυσικά μπορείτε να ακολουθείτε και την επίσημη σελίδα μας: LamiaReport - Σελίδα Facebook

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση