Η Λαμία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της ποίησης με τον σπουδαίο ποιητή Τίτο Πατρίκιο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 13:18 Η Λαμία γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της ποίησης με τον σπουδαίο ποιητή Τίτο Πατρίκιο
Το νεότερο εκφραστή της μεταπολεμικής σύγχρονης ποίησης, παρουσίασαν χθες στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, το 4ο Λύκειο και ο Δήμος Λαμιέων σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της ποίησης.
 
Ο Τίτος Πατρίκιος ταξίδεψε στη Λαμία στο μέρος που πήρε το «απολυτήριο» του ΕΛΑΣ στη διαχρονική του αντίσταση σε κάθε τι που δεν ταιριάζει με τη ζωή.
 
Για τη ζωή και το έργο του σπουδαίου αυτού ανθρώπου και ποιητή, μίλησε ο Διευθυντής και Φιλόλογος, Οδυσσέας Γκοτζαμάνης ο οποίος μαζί με τη Βάσω Ναούμ είχαν την ιδέα και την ευθύνη της διοργάνωσης.
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση