Στην 25η Μαρτίου ο καφές "Opium" χαρίζει δώρα σε μικρούς και μεγάλους!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016 08:30 Στην 25η Μαρτίου ο καφές "Opium" χαρίζει δώρα σε μικρούς και μεγάλους!

Αύριο Παρασκευή (25η Μαρτίου) έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις κι εσύ τη νέα κορυφαία γευστική απόλαυση στον καφέ που ακούει στο όνομα "Opium" - Δες σε ποια Cafe της πόλης σε περιμένει για να τον απολαύσεις!!!

Το πρωινό της 25η Μαρτίου σας περιμένουν διάφορες εκπλήξεις στα Cafe Senal, Prince Of Pool, Cube, Steet Café, Μεστώ, Dolce, My Place, Fuente, Pueblo και Café Greco, που θα μπορέσετε να απολαύσετε τον αγαπημένο σας καφέ Opium

 O "Opium" είναι ένας πρωτοποριακός καφές παρασκευασμένος αποκλειστικά από χαρμάνια καφέ που επέλεξε η Coffee Castle, μια από τις κορυφαίες εταιρίες εισαγωγής με έδρα την Λαμία.

Κυκλοφορεί από τον Νοέμβρη του 2015 και είδη έχει αρχίσει να αλλάζει τα γευστικά δεδομένα της πόλης, στην απόλαυση του καφέ.

Το πρωί της Παρασκευής θα γνωρίσεις έναν πραγματικά εξαιρετικό καφέ, από καλό χαρμάνι, που θα τον λατρέψεις !!!

Σε περιμένουμε...

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση