Lamia Night & Run 2016: Νέες ΦΩΤΟ από τη γιορτή στην πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 15 Μαΐου 2016 17:46 Lamia Night & Run 2016: Νέες ΦΩΤΟ από τη γιορτή στην πόλη!

Το "Lamia Night & Run 2016" ΄το βράδυ του Σαββάτου απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Λαμία αγαπάει και διψάει για αθλητισμό!

Στους τρεις νυχτερινούς αγώνες έτρεξαν 2.200 άτομα και φυσικά οι περισσότεροι δεν ήταν αθλητές. Οι Λαμιώτες συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο συμμετέχοντας σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και περισσότερο σε αυτούς, που μόχθησαν και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, για να γίνει ο 3ος Νυχτερινός Αγώνας της Λαμίας!

Περισσότερο απ΄ όλους το χάρηκαν τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα για ΑμΕΑ, αφού εισέπραξαν και το πιο θερμό χειροκρότημα. Άλλωστε ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις, η δύναμη της ψυχής είναι αυτή που μετράει.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από το "Lamia Night & Run 2016":

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση