Λαμία: Μέχρι σήμερα το Φθινοπωρινό SOFAS BAZAAR με έκπτωση έως και 70% στον Δελεζάκη!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 09:06 Λαμία: Μέχρι σήμερα το Φθινοπωρινό SOFAS BAZAAR με έκπτωση έως και 70% στον Δελεζάκη!

Προλαβαίνεις κι εσύ τις εκπληκτικές προσφορές στους καναπέδες στο 10ήμερο bazaar που ξεκίνησε με την εγγύηση του ονόματος "ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ"

Υποδεχόμαστε τον Σεπτέμβριο με ένα super Φθινοπωρινό BAZAAR !!!

Έκπτωση από 30% έως 70% σε όλους τους καναπέδες μέχρι 10 Σεπτεμβρίου !!!

SOFAS BAZAAR

Ανανεώστε τον χώρο σας και επωφεληθείτε έως και 70% με την εγγύηση του ονόματος "ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ".

Ανανεώνουμε τη συλλογή μας με τα νέα μοντέλα 2017 και διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία καναπέδων πραγματικά σε απίστευτες τιμές.

Ελάτε τώρα στην έκθεσή μας και επωφεληθείτε του bazaar στους εκθεσιακούς καναπέδες, ανανεώνοντας το χώρο σας οικονομικά, με το ξεχωριστό ύφος και την υπογραφή του ονόματος "ΔΕΛΕΖΑΚΗΣ".

Θα μας βρείτε στον παράδρομο της Ανθήλης, κοντά στην είσοδο της Λαμίας (δείτε στην επόμενη φωτογραφία τον εκθεσιακό μας χώρο).

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία στο 6976 988 289.

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης: 10:00 π.μ. - 3:00 μ.μ. και  6:00 μ.μ. - 9:00 μ.μ (απογεύματα που είναι ανοιχτά τα καταστήματα).

Το Φθινόπωρο ξεκινάει υπέροχα και... αναπαυτικά με καναπέδες σε τιμές που δεν υπάρχουν!!!

Ελάτε στην παρέα μας στο facebook.com/Delezakis

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση