Το Καρπενήσι πάει... Ομόνοια!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Σεπτεμβρίου 2016 08:04 Το Καρπενήσι πάει... Ομόνοια!

«Πάμε Καρπενήσι, στην Ομόνοια»!

Η Κι.Πο.Κ.Α. (Κίνηση Πολιτών Κέντρου Αθήνας) στα πλαίσια των ενεργειών και δράσεων της για την αναζωογόνηση και αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας πρόκειται να οργανώσει την Εβδομάδα της Ευρυτανίας που προγραμματίζεται για την τρίτη ή τέταρτη  εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Μία εβδομάδα αφιερωμένη στο Καρπενήσι και την Ευρυτανία με σκοπό να προβάλει τα τοπικά προϊόντα της περιοχής και την αύξηση του Εσωτερικού Τουρισμού.

Η όλη προσπάθεια τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και την στηρίζουν ακόμα ο Δήμος Αθηναίων, οι θεσμικοί φορείς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι εμπορικές επιχειρήσεις της Αθήνας.

Με το σύνθημα «Πάμε Καρπενήσι, στην Ομόνοια» κατά την εβδομάδα που θα διαρκέσει η εκδήλωση πρόκειται να διοργανωθεί και μια βραδιά με χορευτικούς συλλόγους, όπου θα παρευρεθούν η Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, Βουλευτές, επίσημοι φορείς και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στο πλαίσιο αυτό, καλούμε όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή στην δράση προβολής του Δήμου μέχρι την Τετάρτη  29 Ιουνίου, τονίζοντας ότι έχουν την δυνατότητα να εμπορεύονται τα προϊόντα τους ή τις υπηρεσίες τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που θα στηθεί στην πλατεία Ομονοίας.

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 2237080036 (Επιμελητήριο Ευρυτανίας), 2237350043 (Δημαρχείο).

Ο Δήμος Καρπενησίου συνεχίζει τις συντονισμένες κινήσεις προβολής και προώθησης του τουρισμού μέσα από δράσεις εξωστρέφειας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

karpenisi-friends.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση