Πρεμιέρα για τις Σχολές Κέφος στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016 16:31
Παρουσία δεκάδων φίλων της μουσικής, του χορού και θεάτρου, πραγματοποιήθηκε η ανοιχτή μέρα τέχνης των Σχολών Κέφος, το περασμένο Σάββατο, δίνοντας έτσι το στίγμα και την πορεία τους στο χώρο της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης στην πόλη της Λαμίας.
 
Οι  βιρτουόζοι καθηγητές του Σύγχρονου Ωδείου Λαμίας, παρουσίασαν μέρος της δεξιοτεχνίας τους και της δουλειάς τους, με μια άψογη θεατρικά δοσμένη παρουσίαση, που ξάφνιασε ευχάριστα τους παρεβρισκόμενους.
 
 
Με τη φωνή του Παναγιώτη Μπουγιούρη το πρωί, και του Παναγιώτη Αδάμ το απόγευμα, στίχοι του Ρίλκε και του Σαίξπηρ, δέθηκαν μοναδικά με όργανα και φωνές. Κλασικές, σύγχρονες, παραδοσιακές  και ’’ ηλεκτρικές’’ μελωδίες  μάγεψαν το κοινό και χειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους,
 
 
Με την υψηλή τέχνη και τεχνική του κλασικού μπαλέτου και του Σύγχρονου από τις δασκάλες χορού, συνεχίστηκε η παρουσίαση στη Σχολή Χορού Janet, όπου οι θεατές απόλαυσαν χορογραφικά αποσπάσματα και από τα περισσότερα είδη μοντέρνου, όπως African dance, Hip-Hop free style, Bollywood, Modern Jazz, Vogue αλλά και του Pilates.
 
 
Οι Σχολές Κέφος ανανεώνουν το ραντεβού τους μέσα στο φθινόπωρο με εκδηλώσεις και σεμινάρια.
 
Πληροφορίες στο www.kefosarts.gr
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση