Λαμία: Ο νέος χώρος στη Βύρωνος που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Δείτε φωτογραφίες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2016 23:00 Λαμία: Ο νέος χώρος στη Βύρωνος που έχει κλέψει τις εντυπώσεις - Δείτε φωτογραφίες!
Πήγαμε στο νέο κομμωτήριο που άνοιξε τις πόρτες του προσφάτως στην οδό Βύρωνος, στη Λαμία και έκλεψε αμέσως τις εντυπώσεις με τον super ντιζαϊνάτο χώρο του.
Νέο; Όχι, ακριβώς.
Πρόκειται για το γνωστό κομμωτήριο MK Coiffure της Μαρίας Κωνσταντοπούλου, που άλλαξε διεύθυνση και «κατέβηκε» στον αριθμό 26 της Βύρωνος, σε έναν ολοκαίνουριο χώρο υψηλής αισθητικής, συνεχίζοντας με την ίδια επιτυχημένη ομάδα να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες φροντίδας για τα μαλλιά σας.

lk-coiffure-1

lk-coiffure-17

lk-coiffure-54

lk-coiffure-47

Με την ευκαιρία της νέας αφετηρίας, μιλήσαμε με την ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου, Μαρία Κωνσταντοπούλου, η οποία μας έδωσε και μερικές συμβουλές ομορφιάς.
«Θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τις πελάτισσές μας που εδώ και 15 χρόνια μας στηρίζουν και εμπιστεύονται στα χέρια μας , την υγεία, το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών τους. Ήρθε τώρα η δική μας σειρά να τους το ανταποδώσουμε, δημιουργώντας αυτόν τον νέο χώρο για τους παλαιούς αλλά και τους νέους πελάτες που θα έρθουν να γνωρίσουν τη δουλειά μας. Εδώ, στη νέα μας έδρα, συνεχίζουμε δυναμικά, με αγάπη για αυτό που κάνουμε», μας είπε η επικεφαλής της ομάδας του ΜΚ Coiffure ενώ πίνουμε το καφεδάκι μας στον πιο μοντέρνο χώρο αναμονής.
Συζητάμε για τον εξαιρετικό σχεδιασμό στη διακόσμηση, αλλά γρήγορα η κουβέντα πηγαίνει στα μαλλιά…. Θέμα «καυτό» για κάθε γυναίκα αλλά και για τους άντρες, οι οποίοι …όπως με πληροφορεί, ενδιαφέρονται πλέον πολύ για την περιποίηση των μαλλιών τους και εδώ, βρίσκουν το εξειδικευμένο προσωπικό που κατανοεί τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αντρικών μαλλιών.

lk-coiffure-6

lk-coiffure-14

Όπως μας εξηγεί η κ. Κωνσταντοπούλου, στο ΜΚ Coiffure γνωρίζουν ότι το μυστικό για εντυπωσιακά μαλλιά αντρών και γυναικών, είναι κατ’ αρχάς, η υγεία της τρίχας και για το λόγο αυτό δίνουν βάση στην «προεργασία» τους , πριν το οποιοδήποτε κούρεμα, βαφή ή styling.
Στο κομμωτήριο, θα βρεις τις καλύτερες θεραπείες για γυναίκες και άντρες από κορυφαίες εταιρείες όπως η Sebastian, η SP, η Wella.

Η θεραπεία με κερατίνη ή με μετάξι και βότανα για ταλαιπωρημένα μαλλιά , το Botox μαλλιών με αμινοξέα, για ενυδάτωση, όγκο και λάμψη,  είναι μερικές μόνο από τις lux υπηρεσίες που παρέχονται στο Spa Μαλλιών του MK Coiffure και οι οποίες θα ανανεώσουν τα μαλλιά σου ουσιαστικά ! Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, τα αποτελέσματα είναι εμφανή : υγιή, μεταξένια μαλλιά, με όγκο και λάμψη, γεμάτα ζωντάνια!
Ό,τι ακριβώς χρειάζεσαι δηλαδή, μετά το καλοκαίρι, που ήλιος και θάλασσα και styling τα έχoυν αφυδατώσει.

lk-coiffure-57

lk-coiffure-65
Σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, με φιλική ατμόσφαιρα, θα έχεις την ευκαιρία να χαλαρώσεις με ένα μασάζ στον λουτήρα ενώ τα μαλλιά σου θα δέχονται την περιποίηση που έχουν ανάγκη από εξειδικευμένα πολυτελή προϊόντα.
Φυσικά ανάλογα με τη φυσική κατάσταση της τρίχας σου και το επιθυμητό αποτέλεσμα , η ειδικός του κομμωτηρίου θα σε συμβουλεύσει κατάλληλα για την αγωγή που έχουν ανάγκη τα δικά σου μαλλιά. Και οι τιμές; Απόλυτα λογικές αλλά μην ξεχάσεις να ρωτήσεις για τα ειδικά πακέτα προσφορών.
Όσο για την κουπ και το χρώμα των μαλλιών…η Μαρία αλλά και όλο το team σε κάνουν να αισθάνεσαι μια ασφάλεια για ό,τι έχουν να σου προτείνουν. Η συνεχής ενημέρωση για τις νέες τεχνικές και η συμμετοχή σε σεμινάρια της Ελλάδας και του εξωτερικού, εξασφαλίζουν τη διαρκή εκπαίδευση του προσωπικού του κομμωτηρίου σε ό,τι νέο αφορά το hairstyling. Με σεβασμό πάντα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, είναι σίγουρο ότι θα αναδείξουν τον πιο λαμπερό εαυτό σου.
lk-coiffure-64

lk-coiffure-37

Ποιες είναι οι τάσεις λοιπόν, ρωτήσαμε την colorist του ΜΚ, που μπορούμε να ακολουθήσουμε;

«Αυτή τη σεζόν επιστρέφουμε στα ζεστά χρώματα και στους τόνους του χρυσού και τεχνικές βαφής που εφαρμόζονται «freehand», δηλαδή ελεύθερες τεχνικές χωρίς αλουμινόχαρτα, που δίνουν εφέ φυσικής φωτεινότητας σε οποιοδήποτε χρώμα, όπως είναι το νέο Βronde Lux της Wella. Όσο για το styling, το φυσικά «ανέμελο» look  με ανάλαφρους κυματισμούς και τα χαλαρά  πιασίματα – στα πιο βραδινά χτενίσματα – παραμένουν για άλλη μια χρονιά must».

lk-coiffure-53

lk-coiffure-19

lk-coiffure-9

lk-coiffure-79

lk-coiffure-81

lk-coiffure-83

lk-coiffure-84

lk-coiffure-21

lk-coiffure-77

ΜΚ Coiffure
Μαρία Κωνσταντοπούλου
Βύρωνος 26, Λαμία
Τηλ. 22310 51314
Ανοιχτά: Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 9.30 – 20.00, Τετάρτη 9.30 – 14.00, Σάββατο 9.00 – 15.00 και Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ
Facebook/ MK Coiffure – Μαρία Κωνσταντοπούλου

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση