Θέλεις να μας βοηθήσεις να δώσουμε τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 09:45 Θέλεις να μας βοηθήσεις να δώσουμε τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία;

Έλα τη Δευτέρα το πρωί στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λαμία...

Η Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας – Δομή Φθιώτιδας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου συμμετέχει στην καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού φορέα Ψυχικής Υγείας, του Mental Health Europe, με στόχο τον τερματισμό του στίγματος απέναντι σε άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας  και μήνυμα «Ο Καθένας από Εμάς είναι μέρος της λύσης. Ας τερματίσουμε μαζί το στίγμα στην ψυχική υγεία!».

Η ανάγκη για κοινωνική ενσωμάτωση, αποδοχή και επανένταξη, συνδέεται και με το θέμα που φέρνει φέτος στο προσκήνιο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  και αφορά στις «Πρώτες Βοήθειες στην Ψυχική Υγεία για όλους», καθώς μιλά για τη σημασία παροχή άμεσης στήριξης σε ψυχοκοινωνικό και σωματικό επίπεδο σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ανάλογες δυσκολίες και προκλήσεις.

Θέλεις να μας βοηθήσεις να δώσουμε τέλος στο στίγμα για την ψυχική υγεία;

Έλα τη Δευτέρα  10 Οκτωβρίου 2016

στην Πλατεία Ελευθερίας Λαμίας.

Σε περιμένουμε από τις 10:30π.μ. έως  τη13:00 μ. μ. να ενημερωθείς και να συμβάλεις με το συναίσθημα και το μήνυμά σου στην εξάλειψη του στίγματος.

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Δομή ΕΚΨ & ΨΥ Λαμίας: Τ. 22310-66377

www.ekpse.gr, www.eachofus.eu

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση