«Hair for Help» από την Bergmann Kord

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 18:26 «Hair for Help» από την Bergmann Kord

Η Πάτρα «αγκαλιάζει» τον Συνάνθρωπο και προσφέρει χαμόγελα Ελπίδας!

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 η ανταπόκριση των Εθελοντών προσφοράς Αγάπης για το «Hair for Help», στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord, στο Μόλο της Πάτρας.

Με την ολοκλήρωση του συμβολικού περιπάτου «Pink the City» και για δύο τουλάχιστον ώρες μετά, η έμπειρη ομάδα της Κλινικής, υποδέχτηκε πλήθος κόσμου, ο οποίος πρόσφερε 20 εκατοστά από τα μαλλιά του, βάσει διαδικασίας εγκεκριμένων προδιαγραφών.

Η Πρωτοβουλία «Hair for Help» της Bergmann Kord, εταιρείας μέλους του Ομίλου Ιατρικών Εταιρειών Kord Group, ενθαρρύνει την εθελοντική προσφορά μαλλιών, με σκοπό να κατασκευαστούν περούκες παθήσεων και στη συνέχεια να διατεθούν σε άπορους Συνανθρώπους μας που νοσούν.

Το «Hair for Help» αποτελεί την Αιχμή της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν:
- Η Ενημέρωση,
- Η Ευαισθητοποίηση,
- Η Συμμετοχή,
- Η Επιμόρφωση,
- Η ανάδειξη των αξιών του Εθελοντισμού,
- Η ενίσχυση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Οι 8.000 και πλέον «περιπατητές» που συμμετείχαν στο «Pink the City», το οποίο διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Νομού Αχαΐας, «Άλμα Ζωής», έδωσαν βροντερό μήνυμα Ελπίδας «βάφοντας» για ακόμη μια χρονιά, ροζ ολόκληρη την πόλη.

Λόγω της πολύ μεγάλης προσέλευσης του κοινού, η προσφορά μαλλιών θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες, στο Επιστημονικό Κέντρο της Bergmann Kord, στην Πάτρα.

Η Bergmann Kord πέρα από την διαρκή προσπάθεια παροχής αναβαθμισμένων υπηρεσιών, όσον αφορά στο επιστημονικό αντικείμενο, προτάσσει παράλληλα ως βασικό και δομικό στοιχείο της φιλοσοφίας της την προσφορά έργου Αλληλεγγύης, μέσω της ενεργού Συνεισφοράς της στο Κοινωνικό Σύνολο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Πρωτοβουλία  “HAIR for HELP” :

  • Επικοινωνήστε με το τμήμα «Προσφοράς στον Συνάνθρωπο» της Bergmann Kord στο τηλέφωνο :
    210 – 68 28 888
  • Στείλτε ηλεκτρονικό μήνυμα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή
  • Απευθυνθείτε/επισκεφθείτε το Επιστημονικό Κέντρο Bergmann Kord Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21, Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45  www.kord.gr).

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση